nike
Aktualno

Nike poziva k enotnosti

Nike v sodelovanju s krovno agencijo Wieden+Kennedy v novem oglasu vrnitev športnega dogajanja po svetu in enakopravnost poudarja tudi z mojstrsko videomontažo.

V tretjem oglasu v okviru oglaševalske akcije »Ne morete nas ustaviti« (»You Can't Stop Us«) ne manjka športa in ne manjka športnih zvezd. Tako lahko gledamo osredotočenost teniške igralke Serene Williams, zabijanje košarkarja Lebrona Jamesa, odločnost nogometašice Megan Rapinoe in značilno proslavljanje zadetka nogometaša Cristiana Ronalda. Nike z oglasom močno poudarja tudi vključenost. V njem nastopa precej širok nabor športnikov na vseh ravneh, vse od profesionalcev pa do najmlajših, ki (še) trenirajo na strehi bloka.

Ne prikazujejo le lepih strani športa. Gledamo lahko trpljenje ob poškodbah, atletinja v polnem šprintu pade čez oviro, igralec bejzbola pa na primer v izbruhu jeze zlomi kij.

»Močan« element oglasa so tudi prizori praznih dvoran in stadionov in razkuževanje tribun. Že tako hitro prehajanje kadrov pa spremlja premetena montaža. Oglas namreč ves čas trajanja spremljate na t.i. dvojnem zaslonu

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji