nike
Aktualno

Nike poziva k enotnosti

Nike v sodelovanju s krovno agencijo Wieden+Kennedy v novem oglasu vrnitev športnega dogajanja po svetu in enakopravnost poudarja tudi z mojstrsko videomontažo.

V tretjem oglasu v okviru oglaševalske akcije »Ne morete nas ustaviti« (»You Can't Stop Us«) ne manjka športa in ne manjka športnih zvezd. Tako lahko gledamo osredotočenost teniške igralke Serene Williams, zabijanje košarkarja Lebrona Jamesa, odločnost nogometašice Megan Rapinoe in značilno proslavljanje zadetka nogometaša Cristiana Ronalda. Nike z oglasom močno poudarja tudi vključenost. V njem nastopa precej širok nabor športnikov na vseh ravneh, vse od profesionalcev pa do najmlajših, ki (še) trenirajo na strehi bloka.

Ne prikazujejo le lepih strani športa. Gledamo lahko trpljenje ob poškodbah, atletinja v polnem šprintu pade čez oviro, igralec bejzbola pa na primer v izbruhu jeze zlomi kij.

»Močan« element oglasa so tudi prizori praznih dvoran in stadionov in razkuževanje tribun. Že tako hitro prehajanje kadrov pa spremlja premetena montaža. Oglas namreč ves čas trajanja spremljate na t.i. dvojnem zaslonu

Intervju

a1
24. 09. 2020

Po mnenju Matjaža Vračka, direktorja prodaje zasebnim uporabnikom v A1 Slovenija, se bo…

luka bajs
21. 09. 2020

Luka Bajs, kreativni direktor v agenciji Grey Ljubljana, ki je že drugič zapored prejel…

supernova rudnik
09. 09. 2020

Čez nekaj ur bodo predstavniki Supernove Group tudi uradno položili temeljni kamen, ki…

Naši avtorji