pop tv turske
Aktualno

Na televiziji: Teden za zvezde

V tednu, ki se začenja, bodo na večini televizijskih programov na sporedu uspešnice z znanimi igralskimi imeni, kot so Tom Cruise, Angelina Jolie in Jennifer Aniston. Lahko bi torej rekli, da nas čaka prav zvedniški teden.

Lep in drzen: Tom Cruise

Vsi vemo, da Tom Cruise ni samo lep; je tudi drzen. In vsem se naježi koža ob njegovih kaskaderskih točkah. Ker vsi vemo, da jih izvaja sam. V resnici je on »visel« iz aviona, v resnici je on splezal na najvišjo stavbo na svetu, z eno roko bingljal s klifa in poljubljal najlepše ženske na svetu. Predvsem slednje je bilo nevarno. A zagotovo vredno. Kot bo vreden ogled Misije nemogoče 2 in 3, to in naslednjo sredo ob 20. uri na Kanalu A.

tom cruise

Stran s stereotipi!

Ste si kdaj mislili, da Turki pod svojimi mrkimi brki skrivajo odličen smisel za humor? Da jim izraz »kadiš kot Turek« dela krivico? Prva tri mesta največjih kadilcev so zasedli Grki, Bolgari in Francozi. Na četrtem mestu so Hrvati.

Kaj pa to, da potovalne agencije organizirajo potovanja po poteh njihovih televizijskih zvezdnikov? Po katerih turških ulicah oboževalci iščejo najbolj tople rjave oči iz serij Tisti usodni poljub (Kiralik Ask) in Vedno tvoja (Bir Zamanlar Cukurova), si poglejte na  POP TV.

kiralik ask

KINO poln zvezdnikov

Konec tedna bodo na programu KINO sama zvezdniška imena. V petek, 12. Junija, se ob 20. uri podamo na akcijsko pustolovščino s privlačno Angelino Jolie. Vsi se strinjamo, da sta si s kultno junakinjo računalniške igrice Laro Croft na las podobni. Nam sta sicer obe v resničnem življenju nedosegljivi, a se v drugem delu Tomb Raider – zibelka življenja še zmeraj lahko preizkusimo v iskanju »zlata«.  Jennifer Aniston nas je več kot zgolj enkrat nasmejala do solz v vlogi prikupno zmedene Rachel Green, v družinski komediji Mi smo Millerjevi smeha tudi v soboto, 13. junija, ob 20. uri ne bo manjkalo, a paziti je treba na ugled. V nedeljo, ob 20. uri, kot protiutež zavladajo še edini preživeli klasični dedci v kultni klasiki Tango in Cash.

lara croft

Ko junakinje zavladajo na BRIO!

Se še spomnite Clarka Kenta, junaka s prav posebnim alteregom? V torek, 9. Junija, za trenutek pozabite nanj in odložite delo, saj na Zemljo in BRIO z nekaj zamude premierno prihaja prikupna Klara v seriji Supergirl. V družini, ki jo je posvojila, se je za razliko od svojega bratranca Supermana svoje moči naučila skrivati. Ko ugotovi, da so ob eksploziji Kriptona skupaj z njo na Zemljo prišli tudi najhujši kriminalci v galaksiji, je končno čas, da svoje izjemne sposobnosti preizkusi; ob 20. uri.

supergirl

Serije, tekme, filmske premiere

Na Planetu bo ta teden vsak našel nekaj zase. V sredo, 10. junija, se začne 3. sezona serije Črna jadra (Black Sails), v soboto, 13. junija, si športni navdušenci lahko ogledate tekmo prve lige Telekom Slovenije med Olimpijo in Celjem, v nedeljo 14. junija, pa ne zamudite filmskih premier – filmov Sabotaža (Sabotage) ob 20. uri in Parkelj (Krampus) ob 22:05.

sabotaza

Na Foxu je čas za akcijo

Na Fox se s 4. sezono vrača MacGyver. Sodobna različica klasične akcijsko-pustolovske drama, v kateri v glavni vlogi nastopa Lucas Till, bo na sporedu od danes dalje, in sicer od ponedeljka do petka ob 22:55.

mcgyver

Fox Movies pa bo ta teden posvetil filmski franšizi Nevidno zlo – od ponedeljka do petka ob 23. uri bodo namreč predvajali vsa nadaljevanja z Millo Jovovich v glavni vlogi.

 

 

 

 

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji