kadin
Aktualno

Na televizijah še ni čas za poletno zatišje

Na televizijskih programih še nič ne kaže na čas kislih kumaric. Tudi ta teden bo vsak našel kaj za svoj okus.

Nekateri imajo vikend na morju, drugi na Kanalu A

Imate kdaj občutek, da ste čudni in vas nihče ne razume? Lahko je puberteta, lahko je ljubezen, ali pa ste enostavno preveč »brihtni« in hkrati preveč drugačni. Kar zna biti naporno. Kako to prebroditi? Začnite se družiti s sebi enakimi. Ali pa spremljajte Velike pokovce na Kanalu A. Vsako soboto in nedeljo med 13:10 in 16:10.

big bang

Velike igrače za fante z domišljijo. S prijaznimi puncami, ki jim jih dovolijo. Sploh, kadar v studiu gostijo luštne filmske igralce. In jih peljejo na izlet s francoskim oldtimerjem, predelanim v krsto. Ali modro raketo. Ni najbolj seksi, je pa hitro: Top Gear ob sobotah in nedeljah ob 16:05.

top gear

Kdo bi si mislil, da ima orjak Dwayne Johnson lahko tako trdo pest in tako mehko srce? V seriji Reši moj problem se ukvarja s problematičnimi mulci. Poskuša jih postaviti na prave tračnice, ki vodijo k uspehu. Ob 17:10 na Kanalu A. Priporočljivo za vse, predvsem za utrujene starše.

dwayne johnson

VOYO z novo skandinavsko uspešnico Črne vdove

Tri najboljše prijateljice Rebecka, Johanne in Kira so zbrane ob koči, ko njihove može v čolnu, ki se odpravlja na ribolov, razstreli. Ko policist začne podrobno raziskavo in rekonstrukcijo dogodkov, vdove posežejo po najbolj pretkanih načinih, da poskusijo razložiti, kaj se zgodilo. Osvobojene krutih soprogov se tesne prijateljice podajo v obdobje življenjske transformacije, ki bo vse prej kot mirno, saj na prvi pogled nič ni tako, kakor se zdi. Skandinavska uspešnica nas popelje v lepote finske pokrajine in razstre tančice skrivnosti izkoriščevalskih odnosov. Nova serija Črne vdove je že na VOYO.

black widows

Staranje – stigma ali izziv?

Na 24ur.com z današnjim dnem pripravljajo še eno novost. Teme o starostnikih, ki doslej nikoli niso bili prioriteta vladajočih, bodo analitično obravnavali na 24ur.com v rubriki Dejstva. Tam bodo vsak dan objavljeni poglobljeni članki, prepleteni z zgodbami ljudi, za katere je starizem prepogosto stigma. Urednici Alenki Marovt se bo pridružila tudi novinarska ekipa, ki bo temo obravnavala znotraj osrednje informativne oddaje 24UR. V dnevnih prispevkih bo zanjo skrbela novinarka Špela Bezjak, v oddaji Svet na Kanalu A novinarka Barbara Bašič, ob koncu tedna v stalnici 24UR Inšpektor pa jo bo zaokrožil novinar Miha Drozg. 

alenka marovt

S tretjo sezono se vrača priljubljena Ženska

Na Planet se z novo sezono vrača priljubljena turška nadaljevanka Ženska. Danes bo ob 20. uri na sporedu zadnji del druge sezone, jutri pa sledi prvi del tretje sezone, ki je hkrati tudi zadnja. S poletno programsko shemo se na Planet vrača tudi Ena žlahtna štorija, serija, ki je orala ledino med novejšimi slovenskimi dramskimi serijami in je bila nagrajena tudi z viktorjem.

zenskaSte za smeh ali za grozljivke?

Danes, 15. junija 2020 začnejo na programu Fox predvajati 8. in 9. sezono serije Sodobna družina, v kateri spremljamo tri zanimive in včasih precej odštekane družine.

modern family

Na Fox Life gledalce v četrtek, 18. junija 2020, ob 22. uri čaka premiera 4. sezone serije Ameriška gospodinja. V njej spremljamo Katie Otto, samozavestno ženo in mati treh otrok, ki svojo nepopolno družino vzgaja v premožnem mestu Westport v Connecticutu, ki je poln popolnih mamic s popolnimi otroki.

gospodinja

Čez vikend (v soboto in nedeljo ob 22. uri) pa vas na Fox Movies čaka vikend, posvečen filmom Vem, kaj ste zakrivili lansko poletje.

Za ljubitelje narave

Za konec pa še nekaj za vse ljubitelje narave – v četrtek, 18. junija 2020 ob 21. uri bo na National Geographic čaka premiera meseca junija: Rentgenska slika Zemlje. Z obdelavo najnovejših podatkov, ki so jih znanstveniki zbrali z več tisoč najrazličnejšimi tipali in visokotehnološkimi napravami za preiskovanje površja, so prvič ustvarili »rentgensko« sliko notranjosti planeta in zdaj odkrivajo nevarnosti, ki se skrivajo tam.

 

 

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji