zalando
Aktualno

Modna platforma Zalando ima v regiji dve novi lokalni agenciji

Komunikacijski laboratorij in New Moment sta novi agenciji za odnose z javnostmi in vplivnostni marketing podjetja Zalando v regiji Adriatik.

Zalando, vodilna evropska spletna platforma za modo in življenjski slog, je najnovejši naročnik v portfelju Komunikacijskega laboratorija, ene od najdlje neodvisnih hrvaških agencij za odnose z javnostmi. Komunikacijski laboratorij bo pokrival celotno lokalno področje odnosov z javnostmi, vodenje dogodkov, vplivnostni marketing in aktivnosti na družbenih omrežjih. V Sloveniji bo Komunikacijski laboratorij vse dejavnosti vodil v sodelovanju z lokalnim partnerjem, agencijo New Moment, in s sodelovanjem z agencijo IPPR.

Manuela Šola, generalna direktorica agencije Komunikacijski laboratorij, in Boštjan Prijanovič, partner v agenciji New Moment, sta izrazila zadovoljstvo celotne ekipe nad novim sodelovanjem. »Priložnost za sodelovanje z eno od najvplivnejših modnih platform je dodatna priložnost za potrditev strokovnosti naše izkušene ekipe. Veseli smo, da imamo priložnost sodelovati s podjetjem, ki živi in ​​spodbuja trajnost v svojem poslovanju. Verjamem, da bodo kakovostne in kreativne rešitve prispevale h komunikacijskim ciljem podjetja v regiji,« je povedala Manuela Šola.

Novo sodelovanje in širitev na evropski trg je pokazatelj rasti te modne skupnosti, ki je v zadnjem letu dosegla uspešne rezultate. Uporablja jo približno 42 milijonov uporabnikov in je na voljo v sedemnajstih evropskih državah, od maja 2021 pa lahko preko nje naročamo tudi  Slovenci.

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji