hitrice20
Aktualno

MM HITRICE

Hitrice so kratke novice, ki jih v uredništvu Marketing magazina izberemo in povzamemo na podlagi sporočil oglaševalcev, agencij in medijev, ki so nam jih poslali v minulem tednu.

Vsako nedeljo vas bo v vašem e-poštnem predalu čakal pregled aktualnih novičk, ki si jih boste lahko prebrali »na hitr’co« ob jutranji kavi in s tem dodali piko na i iztekajočemu tednu ter se ustrezno informativno opremljeni podali v nov delovni teden.

24ur.com predstavlja novi portal zelenih rešitev

Na portalu Čas za Zemljo bodo osvetljevali aktualne družbene in okoljske trajnostne teme. Vsebine bodo bralcem približale trajnostne rešitve, ozavestile odgovorno ravnanje in delovanje ter podale vpogled v tako imenovano zeleno prihodnost. Pri tem bodo poudarjali zadovoljevanje sedanjih potreb družbe na način, da se pri tem ne ogroža naslednjih generacij.

cas za zemljo

Objavljen je razpis za priznanje Manager/-ka leta 2021

Združenje Manager (ZM) je objavilo razpis za priznanje Manager/-ka leta, s katerim nagrajuje vodilne slovenske managerke in managerje za njihove izjemne vodstvene dosežke. Predloge kandidatk in kandidatov za priznanje sprejemajo do 2. junija 2021, podelili pa ga bodo na tradicionalnem Managerskem kongresu 30. septembra 2021 v Portorožu.

manager

Še 5 dni za prijavo na SOF-ov natečaj za izbor mladih kreativcev 2021

Še do 21. maja 2021 oziroma do zapolnitve omejenega števila mest so odprte prijave na natečaj za izbor mladih kreativcev 2021. Sodelujoči se bodo med drugim potegovali za udeležbo na 8-tedenskem spletnem izobraževanju »Starting Your Portfolio« (»Ustvari svoj portfolio«), ki ga septembra organizira šola Chicago Portfolio, ena od najbolj priznanih šol v ZDA na področju oglaševanja, oblikovanja in strategije,  in brezplačno kotizacijo za 31. SOF.

kreativci

Karierna priložnost za Lidlove študente

V Lidlu Slovenija so zasnovali program Študent+, ki najbolj dinamičnim Lidlovim študentom ponuja odskočno desko za gradnjo kariere v podjetju. V okviru programa bodo študenti dobili priložnost, da se uvrstijo v ožji izbor za Lidlove Trainee programe, hkrati pa se bodo v okviru dogodka Študent+ lahko potegovali za enomesečno plačano pripravništvo.

lidl štud

Spletna akademija Gea College

Gea College organizira Online e-shop akademijo, ki je primerna za vse, ki razmišljajo o prodaji izdelkov ali storitev preko spleta, vendar ne vedo, kje in kako začeti. Akademijo, ki se začne 20. maja 2021, bo vodil Črt Podlogar, več o dogodku pa izveste na spletni strani.

gea college

Na prenovljenem spletnem mestu Žita je več kot 400 receptov

Zaživela je prenovljena, obogatena in nadgrajena spletna stran www.zito.si. Na njej obiskovalci, poleg aktualnih informacij o podjetju, na pregleden in jasen način najdejo vse informacije o širokem izboru izdelkov blagovnih znamk Žita ter več kot 400 receptov, s katerimi si lahko doma pripravijo prave kulinarične mojstrovine.

žito spl stran

Vrača se Odprta kuhna

Kulinarična tržnica Odprta kuhna se na Pogačarjev trg v Ljubljani vrača v petek, 21. maja 2021. V deveti sezoni so organizatorji dogodek zasnovali kot platformo za podporo področju gostinstva, ki ga je zadnje obdobje izredno prizadelo. Hkrati ostajajo zavezani trajnostni naravnanosti, dodajajo pa, da bo petkova druženja zaznamovalo tudi nujno upoštevanje ukrepov za preprečevanje širjenja novega koronavirusa.

kuhna

Foto: Odprta kuhna

Aleja praznuje

V nakupovalnem središču Aleja je vse v znamenju praznovanja 1. rojstnega dne. Ena od atrakcij je igranje mini golfa na devetih točkah po celotnem nakupovalnem središču, tudi na aktivni strehi oz. na športnem delu Aleje Sky, v igranju pa so se preizkusili tudi nekateri znani Slovenci. Praznovanje bo v Aleji potekalo do sobote, 22. maja 2021.

aleja derenda

Pevka Nuša Derenda in Toni Pugelj, direktor Aleje (foto LIME ‘N’ LEMON)

Ob nedeljah bo na Planetu Ura moči

Danes bo na Planetu prvič na sporedu oddaja Ura moči z Bojanom Požarjem, ki bo z gosti komentiral in analiziral aktualno politično dogajanje. Nova pogovorno-analitična oddaja bo na sporedu vsako nedeljo ob 18.30 uri.

požar

Nova oddaja S kavča na plano

Na Siol.net v torek prihaja nova spletna oddaja S kavča na plano. V oddaji bodo gledalce popeljali po manj znanih in manj obljudenih, skritih kotičkih Slovenije. V njej bosta brata Aleš in Igor Novak na zabaven način predstavila, kako aktivno in atraktivno preživeti dopust ali si le popestriti vikend z nekoliko drugačnim izletom.

s kavca

VOYO predstavlja ekskluzivne prenose Svetovnega prvenstva razreda Superbike

VOYO širi ponudbo športnih prenosov. Poleg prenosov najprestižnejšega motociklističnega tekmovanja MotoGP na VOYO prihajajo ekskluzivni prenosi Svetovnega prvenstva razreda Superbike. Gre za tekmovanje najmočnejših različic serijskih motociklov, sicer dostopnih širši javnosti. Uvod v prvenstvo bo 22. in 23. maja 2021, ko si bodo VOYO naročniki lahko v živo ogledali prvi letošnji dogodek, Superbike Aragonija.

superbike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

480

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

jacek
12. 06. 2021

Jacek Szymanski je poljski režiser in direktor fotografije, ki se je specializiral za…

»Ne gre samo za rezanje hrane, gre tudi za druge dimenzije resničnosti, eksplozije, trke med različno zelenjavo, nenavadna premikanja kamere itd.…

maša muster
24. 05. 2021

Tako pravi Maša Muster, vodja projektov na Mediani, inštitutu za raziskovanje trga in…

zoran gabrijan
15. 05. 2021

Z Zoranom Gabrijanom, kreativnim direktorjem v Futuri DDB, smo se poglobili v proces…

Naši avtorji