h
Aktualno

MM HITRICE

Hitrice so kratke novice, ki jih v uredništvu Marketing magazina izberemo in povzamemo na podlagi sporočil oglaševalcev, agencij in medijev, ki so nam jih poslali v minulem tednu.

Vsako nedeljo vas bo v vašem e-poštnem predalu čakal pregled aktualnih novičk, ki si jih boste lahko prebrali »na hitr’co« in s tem dodali piko na i iztekajočemu tednu ter se ustrezno informativno opremljeni podali v nov delovni teden.

Nagrada Združenja PRCA za Simono Kruhar Gaberšček

Simona Kruhar Gaberšček, glavna in odgovorna urednica Marketing magazina, je prejela priznanje mednarodnega združenja za odnose z javnostmi in komuniciranje PRCA za prispevek k razvoju stroke odnosov z javnostmi v Sloveniji in širši. Ob podelitvi nagrade so pri PRCA zapisali, da mag. Simona Kruhar Gaberšček kot glavna in odgovorna urednica Marketing Magazina s svojo kreativnostjo ustvarja teme, ki so v skladu s spremembami v smernicah in trendih komunikacijske panoge, s svojimi zgodbami povezuje strokovnjake tudi izven meja Slovenije ter prepoznava uspešne projekte in motivirajoče življenjske zgodbe.

 simona

DMS Taktik: Prvoosebne strategije digitalnega oglaševanja ali zakaj so lastni podatki danes nova nafta!

Društvo za marketing Slovenije v četrtek, 23. marca, vabi na dogodek DMS Taktik, na katerem bosta o razlikah med vrstami podatkov, strategijah uporabe in tehnoloških rešitvah, ki to omogočajo, spregovorila Miha Rejc, vodja oddelka za celostne digitalne strategije v iPROM-u, in Tomaž Tomšič, vodja iPROM Labsa. Več o dogodku na spletni strani.

 dms

Skaza s štipendiranjem mlade spodbuja pri izobraževanju

V podjetju Skaza so 17. marca 2023 odprli svoja vrata dijakom, saj iščejo nove štipendiste. Dijaki, željni znanja in delovnih izkušenj, bodo v času štipendiranja deležni praktičnega usposabljanja ali vajeništva na svojem izobraževalnem področju, ki poteka med počitnicami v podjetju. Skaza ponuja stimulativno mesečno štipendijo, možnost dodatnega zaslužka s honorarnim delom, mentorstvo pri delu in izobraževanju, za mnoge pa tudi prvo zaposlitev po končanem izobraževanju v mednarodno priznanem podjetju.

 skaza

2. Evino portfolio tasting

V ponedeljek je v VIP-prostorih nogometnega stadiona Stožice potekal že 2. Evino portfolio tasting. Na povabilo na dogodek, namenjen izključno gostinskemu segmentu, so se odzvali številni slovenski vinarji, med njimi Marjan Simčič, Burja, Sutor, Dolfo, Pasji rep, Gašper Vina, Familija, Vina Gross, Oskar, Edi Simčič, Šumenjak in Movia. Pridružili so se jim tudi slovenski izdelovalci gina Brin in Monologue ter številni tuji gosti. Udeležilo se ga je več kot 600 obiskovalcev, med katerimi so bile ekipe večine uveljavljenih slovenskih barov, restavracij, hotelov in picerij.

evino

Z dm do lepe kože – dnevi nege obraza

»Vzpostavitev vsakodnevne rutine nege kože je ključnega pomena za ohranjanje zdravega videza kože, saj ima vsaka koža svoje potrebe,« pravijo v dm drogerie markt Slovenija, kjer  vas do 27. marca čaka pester izbor izdelkov za nego različnih tipov kože. V spletni trgovini dm.si bo v istem obdobju ekskluzivno na voljo Tixipack, paket šestih izdelkov za osnovno nego kože po izboru Tike Hribar, marca pa je v dm prodajalnah naprodaj tudi prvi slovenski vodnik za lepo kožo Živjo, lepa koža.

dm

Razstava Bajeslovne živali v slovenski ljudski pripovedi

Do 9. aprila bo v Hostlu Celica na ogled razstava Bajeslovne živali v slovenski ljudski pripovedi v hostlu Celica. Ilustratorka Maja Poljanc vabi na sprehod skozi slovenski bajeslovni živalski vrt, k spoznavanju bitij, ki krasijo del slovenske folklorne zapuščine. Na ogled je tudi nekaj upodobitev mitoloških živali iz Prve ilustrirane enciklopedije slovenskih mitoloških bitij (Encyclopedia mythologica slovenica).

 bajeslovne

Nova sezona oddaje Avtomobilnost

Danes bo ob 22. uri na TV SLO 2 na sporedu prva oddaja nove sezone priljubljene oddaje Avtomobilnost, v kateri bodo predstavljene nove tehnologije in pogovori s strokovnjaki s področja avtomobilnosti. Oddaja je v zadnjih letih pridobila poseben status, saj k preskušanju zanimivih sodobnih tehnologij in prometnih zagat pogosto povabijo tudi gledalce, bralce in poslušalce.

avt

Marca na VOYO

Na VOYO so za svoje gledalce v marcu pripravili kar nekaj novosti. Ogledali si bodo lahko seriji Predal 21 in Zaznamovani na igrišču, resničnostni šov Bivši na plaži in intervju Diane Sawyer z igralcem Matthewom Perryjem. Čakajo jih tudi zanimivi filmi, med katerimi so Bela tolpa, Nisem tvoj zamorec, Kavarniška gospoda, Skrivni napadalec, Joker, Te že pogrešam in slovenski dokumentarni film Preslišani uspehi.

voyo

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

game gang show
30. 03. 2023

Pred igričarskim spektaklom Game Gang Show smo se pogovarjali z vodjo projekta Gašperjem…

hm
29. 03. 2023

Nekdanji svetovni prvak v smučarskem krosu je javnosti predstavil svojo novo blagovno…

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

Naši avtorji