vinska pot
Aktualno

Martinovanje v Ljubljani se vrača na mestne ulice

Spet se bliža najlepši čas v letu, ko se mošt spremeni v vino in na ulicah ljubljanskega starega mestnega jedra prevladajo veselje, žlahtna kapljica, okusi domače kulinarike in vsa vina Slovenije.

Ljubljanska vinska pot bo že tradicionalno potekala na ulicah in trgih stare Ljubljane, na martinovo soboto, 13. novembra 2021. Pridružite se pravemu vinskemu doživetju, kjer se vsako leto predstavi več kot 70 vinarjev iz vseh slovenskih vinorodnih dežel in pestri kulinariki. Ob tej priložnosti bodo obiskovalci na prireditvi lahko okušali med več kot 450 različnimi vinskimi vzorci, z obiskom bo dogodek počastila vinska kraljica Slovenije, poskrbljeno pa bo tudi za bogat kulturni program.

Ljubljanska vinska pot je za obiskovalce brezplačna, za okušanje vinskih vzorcev pa bodo kot plačilno sredstvo na voljo kuponi. Več na www.ljubljanskavinskapot.si in na profilih na Instagramu in Facebooku.

vinskapot

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji