vinska pot
Aktualno

Martinovanje v Ljubljani se vrača na mestne ulice

Spet se bliža najlepši čas v letu, ko se mošt spremeni v vino in na ulicah ljubljanskega starega mestnega jedra prevladajo veselje, žlahtna kapljica, okusi domače kulinarike in vsa vina Slovenije.

Ljubljanska vinska pot bo že tradicionalno potekala na ulicah in trgih stare Ljubljane, na martinovo soboto, 13. novembra 2021. Pridružite se pravemu vinskemu doživetju, kjer se vsako leto predstavi več kot 70 vinarjev iz vseh slovenskih vinorodnih dežel in pestri kulinariki. Ob tej priložnosti bodo obiskovalci na prireditvi lahko okušali med več kot 450 različnimi vinskimi vzorci, z obiskom bo dogodek počastila vinska kraljica Slovenije, poskrbljeno pa bo tudi za bogat kulturni program.

Ljubljanska vinska pot je za obiskovalce brezplačna, za okušanje vinskih vzorcev pa bodo kot plačilno sredstvo na voljo kuponi. Več na www.ljubljanskavinskapot.si in na profilih na Instagramu in Facebooku.

vinskapot

491

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
26. 05. 2022

Pierre-Olivier Cimon, vodja projektnega razvoja v hrvaškem podjetju Rimac Technology,…

Mate Rimac je tam, kjer je, z razlogom. Je prizemljen genij z velikim srcem. Sodelavce navdihuje tako s tehnološko vizijo kot tudi z vodenjem.

bla
24. 05. 2022

Ekipa pod vodstvom režiserja Mateja Rimaniča je na letošnjem kanskem filmskem festivalu…

Zdaj ko smo se vrnili iz Cannesa, nam je teža tega dosežka že veliko bolj oprijemljiva, ampak mislim, da lahko govorim za celotno ekipo, ko rečem, da…

tedx
24. 05. 2022

Ekipa TEDxLjubljana je po dveh letih ponovno organizirala dogodek v živo, in sicer pod…

Kot vemo, prepoznavnost blagovne znamke raste, če produkt, v našem primeru dogodek, povečuje svojo kakovost. Prav temu se najbolj posveča ekipa…

Naši avtorji