vercic
Aktualno

Knjiga Dejana Verčiča prevedena tudi v kitajščino

Pri založbi Kitajske univerze za komuniciranje v Pekingu je izšla nova knjiga, pod katero se je kot avtor podpisal tudi dr. Dejan Verčič.

Knjiga Komunikacijska odličnost: kako upravljati s strateškim komuniciranjem in odnosi z javnostmi v globalnem svetu je delo izpod peres vodilnih svetovnih strokovnjakov. V izvirniku je izšla leta 2017 v angleščini, in sicer pri založbi Palgrave Macmillan. Štiri leta pozneje pa je poglobljeni zapis o mednarodnih in globalnih odnosih z javnostmi na voljo v jeziku, ki ga govori več kot milijarda ljudi. »Kitajci se zavedajo, da ob človeškem in fizičnem kapitalu potrebujejo tudi simbolnega, zato so danes največji vlagatelji v študij komuniciranja doma in po svetu,« je ob tem povedal dr. Dejan Verčič, profesor, podjetnik in partner v skupini za poslovno svetovanje in komuniciranje Herman & partnerji, ki je v zadnjem desetletju drugi najbolj citirani raziskovalec na svetu s področja globalnih odnosov z javnostmi.

vercic kitajska

480

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

jacek
12. 06. 2021

Jacek Szymanski je poljski režiser in direktor fotografije, ki se je specializiral za…

»Ne gre samo za rezanje hrane, gre tudi za druge dimenzije resničnosti, eksplozije, trke med različno zelenjavo, nenavadna premikanja kamere itd.…

maša muster
24. 05. 2021

Tako pravi Maša Muster, vodja projektov na Mediani, inštitutu za raziskovanje trga in…

zoran gabrijan
15. 05. 2021

Z Zoranom Gabrijanom, kreativnim direktorjem v Futuri DDB, smo se poglobili v proces…

Naši avtorji