katja petrin dornik
Aktualno

Katja Petrin Dornik: »Kreativno snovanje že po definiciji ni omejeno na pisarno«

Katja Petrin Dornik, kreativna direktorica v Grey Ljubljana, pravi, da v trenutni situaciji delo v njihovi agenciji zelo gladko teče – tudi zato, ker so se na to pravočasno pripravili.

»Vsak od nas je že kdaj delal od doma, je pa vsekakor novost dejstvo, da zdaj 'na daljavo' dela celoten kolektiv. Ker nismo tiščali glav v pesek, smo se na to pravočasno pripravili, osvežili gesla, prenesli vse datoteke, spakirali vse računalnike in polnilce ter imeli celo nekaj strateških sestankov, kako bo zadeva potekala v praksi. In ker živimo v dobi računalništva v oblaku, 'teamsov' in podobnega, stvari v resnici zelo gladko tečejo. Interni sestanki v živo so pač postali videoklici, maili so 'na polno šibali' že prej, kreativno snovanje pa že po definiciji ni bilo nikoli omejeno na stene pisarne. Mislim, da se na kolektivni ravni dobro držimo principa keep calm and carry on (samo mirno še naprej, op. p.) In – kot celoten planet – upamo, da tole čim prej mine,« je za MM povedala Katja Petrin Dornik.

Intervju

leanpay
07. 08. 2020

Janko Medja, ki ga večina Slovencev pozna kot nekdanjega prvega moža NLB, je zdaj…

Leanpay je vezni člen med trgovci oz. ponudniki storitev in potrošniki. Naša storitev obročnega plačila je preprosta – ključno je zmanjševanje trenja…

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

Naši avtorji