m
Aktualno

Kako »kiti« vplivajo na uspeh borze Binance?

»Kiti« (ang. »whales«), veliki vlagatelji, ki imajo moč in (ali) denar vplivati na nihanje vrednosti delnic oziroma kriptovalut, zelo pozitivno vplivajo na ugled in dobiček kriptoborze Binance.

Borzi Binance gre zaradi naprednih digitalnih denarnic zelo dobro. Te uporabnikom omogočajo varno, hitro in enostavno nakupovanje, prodajo in trgovanje s kriptovalutami. Zaradi varnosti in naprednih funkcij je Binanceu uspelo pridobiti zaupanje kriptovlagateljev z vsega sveta.

Borza Binance na dobri poti, da še bolj utrdi svoj položaj

Med njimi je mnogo tako imenovanih kitov, velikih vlagateljev, ki imajo moč ali/in denar, da vplivajo na nihanje vrednosti delnic oziroma kriptovalut. Kiti so nosilci 41 odstotkov vseh naložb v kriptoborze in 82 odstotkov teh prilivov je usmerjenih v Binance. Prilivi kitov ne vplivajo pozitivno le na poslovanje borze, ampak postavljajo Binance kot prednostno borzo za številne kriptotrgovce po vsem svetu.

Zakaj kiti najraje »plavajo« v Binance?

Ker vlagatelji iščejo različne možnosti za vlaganje in ne stavijo na eno valuto, ohranjajo svoj portfelj razpršen. Borza Binance jim pri tem ponuja zelo veliko število (varnih) kriptovalut, od znanega bitcoina do najmanjših altcoinov. To privlači uporabnike, ki prinesejo borzi s svojim trgovanjem več donosov. Za vlagatelje, kot so kiti, je večja donosnost njihove borze točno tisto, kar potrebujejo, in vse to so razlogi, da imajo kiti, ki imajo radi visoke donose, radi Binance.

Kakšna je prihodnost za Binance?

Kiti so na današnjem kriptotrgu prepoznavna skupnost, ki je pridobila ogromno zaupanje podjetij in fizičnih oseb. Njihova prisotnost na borzi Binance vodi do dodatnega povečanja števila uporabnikov, posledično pa se povečuje trgovalna dejavnost; to pa bo borzi v prihodnje prineslo še več donosov in večjo konkurenčno prednost, trdijo finančni analitiki portala StockApps.

Intervju

tišler
25. 11. 2023

Z Luko Tišlerjem, oblikovalcem, ki se je specializiral za ustvarjanje vizualnih rešitev s…

UI ne ve, kaj so impresije, ne zna pripovedovati zgodbe. Dober fotograf bo na snemanju iz modela lahko izvabil vsa možna čustva, UI pa ne. Ta ti…

Litou
18. 11. 2023

S Stello Litou, ki je poleg vodenja CME Adria in RTL Hrvaška nedavno prevzela tudi mesto…

»Naložbe v produkcijo lokalnih vsebin, naložbe v tehnološke rešitve in krepitev zavedanja o naših blagovnih znamkah so trije stebri naše strategije…

Nina Usnik
11. 11. 2023

Telemach Slovenija je pred svetovnim prvenstvom v košarki predstavil novo komunikacijsko…

»Predvsem sem zadovoljna, da smo ves čas sledili ideji v ozadju kampanje oz. celotne platforme. To je, da pokažemo, da si čustva vedno delimo – tako…

Naši avtorji