mm-ova akcija
Aktualno

Izbiramo MM-ovo akcijo 2020!

Januar je tu in kot vsako leto bomo tudi tokrat s pomočjo bralcev izbrali MM-ovo akcijo leta. Uredništvo je v ožji izbor uvrstilo 10 od skupno 196 oglaševalskih akcij, ki so bile v letu 2020 objavljene v rubriki Novi oglasi na spletni strani MM.

Kot so v letnem pregledu o letu 2020 povedali naši sogovorniki, predstavniki največjih slovenskih oglaševalcev, medijev in agencij, lansko »koronadogajanje« opisujejo kot leto negotovosti, nenavadnosti in previdnosti, pa tudi kot leto velikih izzivov, prilagodljivosti in navsezadnje priložnosti.

No, z vidika zdaj že tradicionalnega izbora MM-ove akcije leta gre za rekordno »letino«. Oglaševalci in agencije so nam posredovali doslej največje število akcij, ki smo jih vključili v rubriko. Bilo jih je kar 196. Ogromno povečanje v primerjavi z letom 2019, ko jih je bilo 147. V letu 2018 jih je bilo 135, leto pred tem pa 130.

V ožji izbor je uredništvo MM-a uvrstilo naslednje akcije:

V ponedeljek ste tako na vrsti vi, spoštovani bralci. Glasovanje na Facebooku bo potekalo dva dni, in sicer od ponedeljka, 18. januarja 2020 z začetkom ob 9. uri, do srede, 20. januarja, do 9. ure.

Naslovnica 477

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

petra grosman
06. 03. 2021

Petra Grosman je že deset let ena od najpomembnejših članic ekipe, ki organizira svetovni…

Ko spremljaš to uspešno zgodbo od samih začetkov, ko si priča dejstvu, da je mogoče iz neprepoznavnega športa narediti privlačen šport s trumo…

lesnina
03. 03. 2021

Po mnenju številnih sta Lesnina in Futura DDB v teh dneh predstavili resnega tekmeca za…

Nastopajoči so absolutno dodana vrednost tega oglasa. Še zdaj ne morem verjeti, da smo imeli takšno srečo.

MITO MIHELIC
27. 02. 2021

Oblikovalski strateg Mito Mihelič se pri svojem delu v največji meri posveča razumevanju…

»Ni vam treba biti oblikovalec, da v podjetje uvajate design thinking; morda celo bolje, če niste. Oblikovalci so najslabši možni design thinkerji,…

Naši avtorji