iprom
Aktualno

iPROM s tehnologijo natančnejšega ciljanja

iPROM z nadgradnjo tehnologije iPROM Cloud predstavlja novo generacijo semantičnega ciljanja, ki temelji na globokem učenju.

iPROM je svojo tehnologijo iPROM Cloud nadgradil z naprednim algoritmom za semantično ciljanje, zasnovanim za učinkovitejše iskanje stičnih točk med vsebino spletnih strani in vsebino oglasov. Poudarjajo, da nova generacija semantičnega ciljanja z uporabo umetne inteligence oglaševalcem omogoča boljše povezovanje vsebine oglasnih sporočil z vsebino digitalnih medijev, zagotavlja višjo raven relevantnosti in varnosti blagovne znamke ter izboljšanje rezultatov oglaševalskih akcij. 

»S semantičnim ciljanjem uporabimo poglobljeno razumevanje vsebine spletnih strani, ki smo ga pridobili s tehnologijo obdelave naravnega jezika in globokim učenjem, za učinkovitejše umeščanje oglasov ob sorodne vsebine v mediju. Oglasi tako postanejo del vsebine, so naravnejši, zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in tako boljše odzive pri uporabnikih. Hkrati pa algoritem semantičnega ciljanja prepozna potencialno škodljivo vsebino, jo izloči iz ciljanja in s tem varuje ugled blagovne znamke,« pojasnjuje Tomaž Tomšič, vodja oddelka iPROM Labs v iPROM-u.

Naslovnica 478

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

nika
08. 04. 2021

Slovenski startup Epidemic ima ambicije zgraditi najmočnejšo skupnost nano- in…

Postati želimo simbol avtentičnosti v vplivnostnem marketingu. Zgraditi želimo najmočnejšo skupnost nano- in mikrovplivnežev na svetu, ki temelji na…

franja1
03. 04. 2021

To so besede Maje Oven, ki je s svojim prispevkom pri organizaciji Maratona Franja in…

amy rodgers
01. 04. 2021

Leto 2020 je svet postavilo pred neslutene izzive. Prihodnost je sicer nehvaležno…

»Leto 2020 je direktorjem marketinga ponudilo priložnost, da se 'resetirajo', inovirajo in razmišljajo zunaj ustaljenih okvirov,« pravi Amy…

Naši avtorji