premmiki Nives Markelj
Aktualno

Internavtom se je pridružila Nives Markelj

Tik pred razglasitvijo epidemije se je digitalni agenciji Internavti kot direktorica projektov pridružila Nives Markelj, ki je bila več kot desetletje del tržnokomunikacijske ekipe Alpine.

Nives Markelj ima več kot dvanajst let izkušenj v tržnem komuniciranju in odnosih z javnostmi, ki jih je pridobila z delom v podjetju Alpina. Tam je imela skozi leta priložnost samostojno delati in razvijati vsa področja tržnega komuniciranja v B2B- in B2C-segmentu. Več let je aktivno vodila različne projekte tržnega komuniciranja na slovenskem trgu, sodelovala je pri vzpostavitvi spletne prodajalne alpinashop.si in pozneje skrbela za digitalni marketing in razvoj spletne trgovine. Sodelovala je tudi pri reorganizaciji internih marketinških procesov in razvoju novih tržnih strategij za blagovne znamke podjetja, pri čemer še posebej izstopata preznamčenje najstarejših slovenskih blagovnih znamk obutve Peko in Peter Kozina ter predstavitev prve kolekcije trendovske obutve Peter Kozina.

Trdo delo, poplačano z užitkom

 »Soustvarjanje blagovne znamke, kot je Alpina, je trdo delo, a poplačano z užitkom,« je ob odhodu povedala  Nives Markelj, ki je po lastnih besedah hvaležna za vsa leta, ki jih je preživela med čevlji in izjemnimi ljudmi, kot tudi za vse priložnosti kariernega razvoja in sodelovanje z navdihujočimi posamezniki – oblikovalci, alpinisti, svetovnimi prvaki, vplivneži in drugimi, ki jih Alpina povezuje v srčno ekipo doma in po svetu.

Odločitev za sodelovanje je bila pravilna

»Po uspešno poslovno preživetih koronsko-karantenskih tednih lahko rečemo, da je bilo za Nives 'uvajalno obdobje' popolnoma drugačno kot pri drugih sodelavcih, ampak smo prav zato toliko bolj prepričani, da je bila odločitev za sodelovanje pravilna,« je za MM povedala Urša Pučko, direktorica agencije Internavti.

 

MM_naslovnica

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

afrodita danica
27. 01. 2021

Kozmetika Afrodita letos praznuje že svojo 50. obletnico. Ob pomembni prelomnici te…

eva premk bogataj
23. 01. 2021

V času, ko smo in še bomo zaprti med štiri stene, ponovno odkrivamo, da je knjiga lahko…

Martina Merslavič
22. 01. 2021

Martina Merslavič ima dolgoletne izkušnje s področja odnosov z javnostmi; bila je…

Naši avtorji