heather
Aktualno

Heather Locklear, Harrison Ford in Keanu Reeves vabijo pred male zaslone

Kot vsak teden tudi tokrat preverjamo, katere so tiste oddaje, serije in filmi, za katere si bo vredno vzeti čas in sesti pred televizijski zaslon.

Poletje je čas za poroke!

Letos sicer v manjšem obsegu, zato pa si lahko romantično dušo privežete od ponedeljka do petka ob 22.40, saj bodo na POP TV predvajali filme o porokah – takih in drugačnih. Z razočaranega vidika večne družice. Para na robu ločitve, ki mora organizirati poroko svoje hčerke. Besne žene, ki jo mož zamenja za mlajšo zaročenko. Ki ni samo lepa in mlada, je tudi »žleht«.

V petek ne zamudite filma o sveže zatrapani 40-letnici. Le kdo drug, bi jo lahko odigral, kot Heather Locklear? V kopalkah. Kot da že 40 let ni dovolj.

Ne dovolim, da mi štejejo leta in kozarce vina

Letom ne pusti do živega tudi Harrison Ford, ki ga boste lahko vsako soboto ob 20. uri spremljali na Kanalu A. V vlogi Indiane Jonesa bo reševal najbolj zapletne uganke in se reševal skozi šivankino uho. Vedno pravični, simpatično prefrigani Indy, bi po originalnem scenariju moral biti nečimrn buržuj iz art deco klubov. A model s fedora klobukom bolj sodi na prašne ulice kot v fine jedilnice dragih hotelov. Lahko tudi zmolite en očenaš, saj so najprej vlogo ponudili Tomu Sellecku.

indiana jones

Nekateri so za vroče, nekateri pa za VOYO

Čeprav bi Skandinaviji in Skandinavcem pripisali nekoliko bolj hladne temperaturne stopnje,  

to ne drži za vroč VOYO izbor, ki se mu je pridružila nova norveška serija Izhod. Si predstavljate, da se znajdete v vlogi nesramno bogatega finančnika iz Osla? Kaj bo vaša naslednja poteza, kje boste poiskali naslednji izziv?

No, to! Razuzdanemu življenju na visoki nogi pač ne more biti kos čisto vsak.

voyo izhod

Govoreči Tom bo zvezda poletja

Mucke, veveričke, pandice, čebelice, Shrek … ups, ta ne sodi v družbo lušnih živalic, sodi pa v družbo junakov na OTO. Vse omenjene živalice bodo gostovale v risankah na OTO od Govorečega Toma z novimi sezonami, Kung Fu pande do Alvina in veveričk, ki bodo našim najmlajšim krajšale konec tedna 26. junija.

talking tom

Poleti bo svet reševala Supergirl

Supergirl je priletela na ekrane programa BRIO, kjer bo s štirimi sezonami reševala svet vse poletje. Serija v glavni vlogi z Melisso Benoist je bila v tujini odlično sprejeta in ima v svoji zbirki že več kot deset različnih nagrad.

super girl

Prihaja Keanu

Petkove večere nam bo v juliju krajšal Keanu Reeves v trilogiji Matrica in ko smo ravno pri trojki – pred nami tudi trije premierni julijski filmski večeri. Večna najstnica, Sosedov sin in Zaslišanje bodo svežina filmskih večerov.

matrix

Richard Ayoade in Eddie Izzard v Ljubljani

Na Planetu nadaljujejo s 3. sezono turške nadaljevanke Ženska, ki so jo gledalci nestrpno čakali. Na sporedu bo od ponedeljka do petka ob 20. uri (v torek izjemoma ob 21. uri zaradi prenosa tekme PLTS Mura - Celje).

zenska planet

V soboto, 20. junija 2020 ob 16.20, bo na Planetu tisti del popotovalne serije Pravi popotnik, v kateri Richard Ayoade v družbi Eddieja Izzarda obišče Ljubljano.

Pa filmi? V soboto ob 21.30 bo na sporedu Zdravnik s srcem (Patch Adams), v nedeljo pa ob 14.25 animirani film Paranorman in zvečer ob 20. uri Iron man 3 ter ob 22.20 Osamljeni jezdec (The Lone Ranger) z Johnnyjem Deppom.

Niti beli niti črni

23. junija 2020 na Fox prihaja prva sezona serije Mešani. V seriji se Rainbow Johnson spominja odraščanja v rasno mešani družini v 80. letih prejšnjega stoletja in vsakodnevnih izzivov, s katerimi so se morali soočati. Pri tem so se lahko ali prilagodili ali pa ostali zvesti sami sebi. Bowini starši Paul in Alicia se odločijo preseliti iz hipijevske komune v predmestje zaradi boljšega zaslužka. Soočajo se z izzivi novega življenja, otroci pa s težavami v šoli, kjer jih ne dojemajo ne kot bele ne kot črne.

mesani

Izzivi samskih staršev

Od 24. junija bomo na Fox Life lahko gledali 2. sezona serije Samski starši, ki govori o samskih starših, ki iščejo ravnovesje med starševstvom in osebnim življenjem. Samski starši se srečujejo, organizirajo igralne urice in si med seboj pomagajo pri vzgajanju otrok, ki pa se prav tako vsakodnevno soočajo s svojimi izzivi.

samski

 

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji