fusion to go
Aktualno

Fusion To Go – zdravi obroki (tudi) na dom

V Štepanjskem naselju v Ljubljani se v Športnem centru Baza družijo športni navdušenci, v okviru centra pa deluje tudi Nogometna šola Cesar-Jokić in bistro Loža, kjer so v svojo ponudbo dodali obroke Fusion ToGo, ki jih lahko naročite tudi na dom.

Športni center Baza je nastal z željo, da bi širši javnosti ponudili objekt s športno dvorano, znotraj katere se izvajajo različni dvoranski ekipni športi in vodene vadbe za različne starostne skupine. Tako v okviru športnega centra Baza deluje Nogometna šola Cesar-Jokić za otroke, stare od pet do devet let, rekreativni dvoranski športi, prostor za regeneracijo, masažo in fizioterapijo, fitnes, joga za otroke in odrasle, pilates, TRX, funkcionalna vadba, »fundamentals« vadba, vadba za mamice in malčke ter vadba za starejše. Znotraj športnega centra Baza je tudi prostor za druženje, ki so ga poimenovali Loža. »Želeli smo vsem obiskovalcem aktivnosti v Bazi ponuditi prostor, kjer se lahko po športni dejavnosti sprostijo, nekaj lahkega prigriznejo ali pojejo polnovreden obrok. In ravno tukaj smo imeli največ izzivov, saj s klasično ponudbo »zdrave prehrane« nismo uspeli podpreti aktivnih športnikov,« je za MM povedal Boštjan Cesar, solastnik Športnega centra Baza ter nekdanji kapetan in član slovenske nogometne reprezentance.

bostjan cesar

Fusion ToGo

Boštjan Cesar pravi, da so pri snovanju blagovne znamke veliko truda in časa posvetili poskušanju in testiranju različnih sestavin in kombinacij. »K sodelovanju smo povabili nutricionistko, kombinirali smo pestro, svežo in raznoliko hrano z namenom, da v največji meri ohranimo vitamine, minerale, zdrave maščobe, hranljivost, kakovost in lahkotnost. Poigravali smo se z okusi in užitkom in tako smo dobili »fuzijo« vsega, kar lahko podpira zdrav način prehranjevanja športno aktivnih oseb oziroma vseh, ki želijo uživati v zdravih in hranljivih obrokih.« Obroki Fusion ToGo so primerni tudi za malico oziroma kosilo v službi, ko si želimo pojesti nekaj, kar nas napolni z energijo, hkrati pa se želimo po obroku počutiti dobro in lahkotno.

fusion to go1

Obroke lahko naročite tudi na dom

Največja posebnost obrokov Fusion ToGo je, da je so le enkrat termično obdelani, zaradi česar se ohranita hranljivost in kakovost sestavin. Prav tako obrokov ni potrebno pogrevati in se jih lahko zaužije na sobni temperaturi. »To se je izkazalo za največjo prednost na pokušinah, ki smo jih izvedli med različnimi športniki in zaposlenimi v različnih podjetjih. Odziv je bil izredno dober, opazili smo, da vsak, ki pokusi Fusion To Go obrok postane naša redna stranka, ki ga vsaj enkrat na teden naroči,« pravi Boštjan Cesar. Čedalje več naročnikov imajo tudi preko storitve Wolt, kjer jih najprej prepričata opis in fotografije, nato pa tudi okus in kakovost.

fusion to go2

Intervju

goričan
03. 12. 2020

Predsednik žirije tekmovanja Outstanding, ki nagrajuje presežke v zunanjem oglaševanju,…

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

Naši avtorji