EBM
Aktualno

Ekologi brez meja spodbujajo podjetja k prvim korakom na poti trajnostnega razvoja

Agencija prvi.prvi z društvom Ekologi brez meja pripravlja drugo serijo predavanj EBM Akademija. Akademija bo potekala od februarja do aprila, 20. januarja 2022 pa za vse zainteresirane pripravljajo predstavitveni dogodek.

Gre za program za podjetja, ki iščejo pot, kako narediti prve korake trajnostnega razvoja. Sloni na treh temeljih: pridobivanju novih znanj, aktivni udeležbi z reševanjem različnih izzivov in tedenskih nalog ter povezovanju s podobno mislečimi. Na delavnicah z različnih vidikov obdelujejo učinkovito vpeljavo trajnosti v podjetja, med drugim tudi s komuniciranjem in sodelovanjem z nevladnimi organizacijami. »Ker je akademija zastavljena na pristopu, ki poudarja praktično razmišljanje in omogoča veliko prostora za debate, smo se letos odločili, da omogočimo vpogled v izobraževalni pristop. Na predstavitveni dogodek smo povabili klimatologinjo Lučko Kajfež Bogataj, ki bo v predavanju Okoljski izzivi, ki jih mora rešiti naša generacija predstavila vplive podnebnih sprememb,« so za MM povedali Ekologi brez meja. 

Pri izvedbi srečanj sodelujejo Meta Pavlin Avdić, strateška direktorica agencije trajnostnega komuniciranja prvi.prvi, Boštjan Prijanovič, direktor agencije New Moment, Mojca Markizeti, vodja trajnostnega razvoja in regulative v podjetju Iskraemeco, Alenka Hren, vodja programa trajnostne strateške transformacije podjetij v SPIRIT Slovenija, in dr. Tanja Kamin, nosilka predmeta Socialni marketing na Fakulteti za družbene vede. 

491

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
26. 05. 2022

Pierre-Olivier Cimon, vodja projektnega razvoja v hrvaškem podjetju Rimac Technology,…

Mate Rimac je tam, kjer je, z razlogom. Je prizemljen genij z velikim srcem. Sodelavce navdihuje tako s tehnološko vizijo kot tudi z vodenjem.

bla
24. 05. 2022

Ekipa pod vodstvom režiserja Mateja Rimaniča je na letošnjem kanskem filmskem festivalu…

Zdaj ko smo se vrnili iz Cannesa, nam je teža tega dosežka že veliko bolj oprijemljiva, ampak mislim, da lahko govorim za celotno ekipo, ko rečem, da…

tedx
24. 05. 2022

Ekipa TEDxLjubljana je po dveh letih ponovno organizirala dogodek v živo, in sicer pod…

Kot vemo, prepoznavnost blagovne znamke raste, če produkt, v našem primeru dogodek, povečuje svojo kakovost. Prav temu se najbolj posveča ekipa…

Naši avtorji