delovna mesta
Aktualno

Delovna mesta tedna

Eden tistih tednov, ko je res veliko delovnih mest. Še posebej iskani so vodje marketinga.

Digitalna agencija Red Orbit nudi priložnost vodji izobraževanj in dogodkov (m/ž), ki bo bdel nad organizacijo delavnic, izobraževanj, konferenc, webinarjev in drugih dogodkov. Prijave zbirajo do 9. aprila 2021 preko spletnega obrazca.

Digitalna agencija WeScale išče tri nove sodelavce, in sicer strokovnjaka za medijski zakup na Facebooku in Instagramu (m/ž), strokovnjaka za e-poštni marketing (m/ž) in grafičnega/UX oblikovalca (m/ž).

Digitalna agencija Madwise vzpostavlja interni marketinški oddelek in išče vodjo marketinga (m/ž), ki bo oddelek vzpostavil in pozneje tudi vodil. Poleg tega bo odgovoren za testiranje novih pristopov, pridobivanje novih stikov in pripravo strategij na družbenih omrežjih. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Kadrovska agencija Manpower v svoje vrste vabi direktorja marketinga (m/ž) za organizacijo in usklajevanje dela oddelkov marketinga v JV regiji. Izbrani kandidat bo poročal direktorju Manpowergroup SEE. Prijave zbirajo na jasmina.alic@manpower.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Radenska išče vodjo razvoja produktov (m/ž), ki bo vodil razvoj proizvodov za področje regije Adriatik v sodelovanju s centralnim razvojem skupine Kofola. Prijave zbirajo preko spletne strani, kjer je tudi več informacij o zaposlitvi.

Big Bang nudi priložnost strokovnjaku za marketing (m/ž), ki bo v ekipi upravljanja potenciala sodeloval pri pripravi komunikacijskih in marketinških strategij. Prijavite se lahko do 7. aprila 2021 preko spletnega obrazca.

Farmacevtsko podjetje Viatris zaposli vodjo marketinga (m/ž) za vodenje marketinškega oddelka in proračuna in poslovno načrtovanje. Prijave zbirajo na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Banka Intesa Sanpaolo v svojo sredino vabi produktnega vodjo za poslovanje z malim gospodarstvom (m/ž). Izbrani kandidat bo spremljal trende in analiziral ponudbe konkurentov, prepoznaval potrebe strank in iskal priložnosti za povečanje prodaje bančnih storitev. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Spletni trgovec Shoppster išče spletnega administratorja (m/ž) za načrtovanje, pripravo in urejanje različnih vsebin v spletni trgovin. Prijave sprejemajo do 12. aprila 2021 na portalu Mojedelo.com.

Pharma Hemp v svoje vrste vabi vodjo marketinga (m/ž) za načrtovanje in vodenje marketinških strategij in oglaševalskih akcij. Prijave zbirajo na kadrovska@pharma-hemp.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Amnesty International nudi priložnost vodji komunikacij in organizacije dogodkov (m/ž) za vodenje programa komunikacij AIS in organiziranje dogodkov za doseganje kampanjskih in drugih ciljev organizacije. Prijave zbirajo do 6. aprila 2021 na zaposlitev@amnesty.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na Mojedelo.com.

Sensilab zaposli vodjo zalog in cenovne politike na spletu (ž/m) za upravljanje zalog za spletno prodajo za 18 trgov Evropske unije in 5 različnih blagovnih znamk. Prijave zbirajo do 23. aprila 2021 na katja.kosec@sensilab.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Naslovnica 479

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

zoran gabrijan
15. 05. 2021

Z Zoranom Gabrijanom, kreativnim direktorjem v Futuri DDB, smo se poglobili v proces…

stabej
10. 05. 2021

Podcast, podkast ali poddaja? Kdaj je smiselno sloveniti nove (tehnološke) izraze? Kako…

login
22. 04. 2021

Če vas zanima odgovor na zgornje vprašanje, si preberite roman Iza in samorog, v katerem…

Naši avtorji