udo
Aktualno

Brezplačno izobraževanje na Akademiji UDO za iskalce zaposlitve

Z veseljem sporočamo, da je Akademija UDO (upravljavec družbenih omrežij) po novem vpisana v register zunanjih izvajalcev programov aktivne politike zaposlovanja (APZ), pri Zavodu za zaposlovanje Republike Slovenije.

Brezposelni se lahko programa Akademija UDO udeležijo brezplačno, in sicer po pogovoru s svojim svetovalcem v Območni enoti Zavoda za zaposlovanje Kranj, Celje in Ljubljana. Programi neformalnega izobraževanja in usposabljanja so namenjeni brezposelnim in drugim iskalcem zaposlitve in omogočajo hitrejše odzivanje na potrebe po znanjih in veščinah na trgu dela.

Prvo predavanje vseh prijavljenih bo potekalo 2. marca 2021. Zaradi varnostnih ukrepov v povezavi s COVID-19 bomo celotno izobraževanje izvedli v spletnem okolju. Predavanja bodo potekala dvakrat na teden popoldne.

Več o Akademiji UDO

Akademija UDO je izobraževanje, ki se osredotoča na celostno znanje upravljanja družbenih medijev za podjetja. V vsaki izvedbi glede na povpraševanje in aktualnost program nadgrajujemo. V izobraževanje premierno dodajamo tudi omrežje TikTok, ki počasi prodira tudi na slovenski poslovni trg.

 Podrobneje si lahko o programu preberete na udo-smm.si    

Intervju

maja golob
15. 01. 2021

Maja Golob je soustanoviteljica marketinške agencije Spago, katere poslanstvo je, da…

dobroje
13. 01. 2021

Prodajne police trgovin z živili se šibijo pod različnimi izdelki in za potrošnike, ki se…

Snovalci blagovne znamke Dobroje so si za svoj cilj zastavili, da bodo z lastno dostavo zaposlenim na delovnem mestu ali pa doma omogočili celovit in…

alenka kesar
04. 01. 2021

Alenka Kesar je javnosti znana kot nekdanja voditeljica oddaje Vizita, po slovesu od…

Naši avtorji