laško
Aktualno

Blagovna znamka Laško krepi ekipo

Pivovarni Laško Union sta se pridružili Maja Mežan, vodja blagovne znamke Laško, in Patricija Kodrič, mlajša vodja projektov. Okrepili sta ekipo, ki jo vodi Urban Kramberger, vodja blagovne skupine Laško.

Maja Mežan je zadnjih nekaj let izkušnje s področja upravljanja blagovnih znamk nabirala med Prago, Amsterdamom in Londonom, in sicer v podjetjih, kot so Ogilvy & Mather, Liberty Global in BRAIND. Pri tem je sodelovala z raznolikimi slovenskimi in tujimi blagovnimi znamkami. Kot vodja blagovne znamke Laško si bo v prihodnje prizadevala, da bo k vsakemu projektu te blagovne znamke prispevala »občutek pristnosti, edinstvenosti in seveda legendarnosti«, kot pravi.

Patricija Kodrič je med drugim delovala v podjetjih Sparkasse Leasing, AvantCar in AvtotehnaVis. V tem času se je spogledovala tudi s tujino in nekaj mesecev preživela na študijski izmenjavi na Portugalskem inv ZDA. Željna novih izkušenj, dinamičnega in kreativnega dela bo kot mlajšaprojektna vodja skupaj z ekipo soustvarjala in oblikovala zgodbe blagovne znamke Laško.

Intervju

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Marian Salzman
20. 06. 2020

Za Marian Salzman, podpredsednico za globalno komuniciranje v družbi Philip Morris…

Če blagovna znamka v javnosti razlaga o svojih skrbeh, v resnici pa izkorišča delavce, se bo to tudi razvedelo. Gre za preprost etos: ljudje so na…

Naši avtorji