premmik shift
Aktualno

Agencija SHIFT je okrepila svojo digitalno ekipo

Agenciji SHIFT se je kot digitalna strateginja pridružila Manca Borko Grimšič, kot urednica družbenih omrežij pa Klara Filip.

Manca Borko Grimšič je pred tem v agenciji POINT OUT vodila številne digitalne projekte za B2C- in B2B-naročnike. Ljubiteljica mačk, vsebinskega marketinga in growth taktik pravi, da želi pomagati neomejeni kreativnosti Shiftovcev pri nadgradnji multiplatformnih projektov. »Izziv se je pridružiti eni od najkreativnejših ekip v državi in komaj čakam, da skupaj razvijemo projekte, ki bodo izkoriščali vse potenciale digitalnih platform in orodij,« pravi.

Klara Filip je diplomantka medijskih in komunikacijskih študij, ki je svoje prve izkušnje kot upravljavka družbenih omrežij bogatila v agencijah Renderspace in Pristop. Svojo pot torej nadaljuje v agenciji SHIFT, kjer skrbi za digitalno komuniciranje naročnikov. 

484

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

moynihan
09. 10. 2021

Med številnimi uglednimi mednarodnimi govorci na festivalu kreativnosti Zlati boben bo…

Neuspeh se pogosto stigmatizira in redko slavi kot učna izkušnja. Posledično mnogi odrasli in otroci nimajo zdravega odnosa do neuspeha ali tveganja.

roman
08. 10. 2021

Ob tridesetletnici delovanja agencije Votan komunikacije smo se pogovarjali z njenim…

Filozofije, ki stoji že 30 let, tako kot ne menjaš konja, ki zmaguje, ne gre spreminjati. Pri nas je na prvem mestu kultura, tako v medčloveških kot…

škrabec 2
06. 10. 2021

»Če bi v Evropi za 10 % povečali delež na novo zgrajenih hiš iz lesa, bi količino CO2…

Prepričani smo, da lahko preko paviljona predstavimo tip lesene gradnje, ki vsebuje vsa trajnostna načela, se zmore prilagajati še tako zahtevnim…

Naši avtorji