sof
Aktualno

30. SOF: Oglaševalce v žiriji zastopajo tri tržnokomunikacijske direktorice

Na 30. Slovenskem oglaševalskem festivalu, ki bo 8. in 9. junija 2021 v Portorožu, se bodo tudi letos že v prvem krogu žiriranja devetčlanski žiriji pri ocenjevanju tekmovalne skupine upravljanje znamke pridružile tri predstavnice oglaševalcev.

To bodo Andreja Zadnik Andoljšek, direktorica tržnega komuniciranja v Mercatorju, Manja Gradišek, vodja tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi v NLB, in Mojca Pesendorfer, vodja marketinga za razvoj kategorij in blagovnih znamk v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi družbe Atlantic Droga Kolinska / Atlantic Grupa.

Žiriji, ki ji bo predsedoval Janez Rakušček, izvršni kreativni direktor v agenciji Luna \TBWA, se bo pridružilo še devet strokovnjakov s področja spletnih in mobilnih komunikacij ter oblikovanja, pri odločanju o velikih nagradah pa bodo primarno žirijo tudi tokrat podprli strokovnjaki iz regije, ki bodo znani kmalu.

Intervju

kreativni gen
18. 01. 2021

Marketing mreža je v soboto, 16. januarja 2021, premierno predvajala film Kreativni gen.…

maja golob
15. 01. 2021

Maja Golob je soustanoviteljica marketinške agencije Spago, katere poslanstvo je, da…

dobroje
13. 01. 2021

Prodajne police trgovin z živili se šibijo pod različnimi izdelki in za potrošnike, ki se…

Snovalci blagovne znamke Dobroje so si za svoj cilj zastavili, da bodo z lastno dostavo zaposlenim na delovnem mestu ali pa doma omogočili celovit in…

Naši avtorji