pogacar
Aktualno

2.650 evrov za Junake 3. nadstropja

S pomočjo zmagovalca letošnje Dirke po Franciji so na Siol.net tik pred božičem razveselili Junake 3. nadstropja. Za pikčasto majico in čelado, ki ju je Tadej Pogačar osvojil za zmago na najtežjih vzponih, sta dražitelja ponudila 2.650 evrov.

Tadej Pogačar, zmagovalec letošnje Dirke po Franciji, je dirko zaključil s kar tremi majicami: rumeno, pikčasto in belo. Podpisano pikčasto majico, ki jo je osvojil za zmago v najtežjem, gorskem vzponu, je skupaj s podpisano pikčasto čelado podaril Siol.net, in sicer za namen dobrodelne dražbe za otroke in njihove družine, ki se spopadajo z enim najtežjih življenjskih izzivov. »Zelo sem vesel, da so se ljudje odzvali, in skupaj smo zbrali kar lepo vsoto, za katero upam, da bo otrokom vsaj malo polepšala konec tega leta. Vsem želim, da bi se uspešno borili in gledali v prihodnost z iskricami v očeh. Objemite svoje najbližje, živite v trenutku in se veselite vseh zmag, tudi tistih najmanjših, dnevnih. Te so pomembne za veliko zmago! Jemljite dan za dnem,« pravi Tadej Pogačar. 

Intervju

kreativni gen
18. 01. 2021

Marketing mreža je v soboto, 16. januarja 2021, premierno predvajala film Kreativni gen.…

maja golob
15. 01. 2021

Maja Golob je soustanoviteljica marketinške agencije Spago, katere poslanstvo je, da…

dobroje
13. 01. 2021

Prodajne police trgovin z živili se šibijo pod različnimi izdelki in za potrošnike, ki se…

Snovalci blagovne znamke Dobroje so si za svoj cilj zastavili, da bodo z lastno dostavo zaposlenim na delovnem mestu ali pa doma omogočili celovit in…

Naši avtorji