pogacar
Aktualno

2.650 evrov za Junake 3. nadstropja

S pomočjo zmagovalca letošnje Dirke po Franciji so na Siol.net tik pred božičem razveselili Junake 3. nadstropja. Za pikčasto majico in čelado, ki ju je Tadej Pogačar osvojil za zmago na najtežjih vzponih, sta dražitelja ponudila 2.650 evrov.

Tadej Pogačar, zmagovalec letošnje Dirke po Franciji, je dirko zaključil s kar tremi majicami: rumeno, pikčasto in belo. Podpisano pikčasto majico, ki jo je osvojil za zmago v najtežjem, gorskem vzponu, je skupaj s podpisano pikčasto čelado podaril Siol.net, in sicer za namen dobrodelne dražbe za otroke in njihove družine, ki se spopadajo z enim najtežjih življenjskih izzivov. »Zelo sem vesel, da so se ljudje odzvali, in skupaj smo zbrali kar lepo vsoto, za katero upam, da bo otrokom vsaj malo polepšala konec tega leta. Vsem želim, da bi se uspešno borili in gledali v prihodnost z iskricami v očeh. Objemite svoje najbližje, živite v trenutku in se veselite vseh zmag, tudi tistih najmanjših, dnevnih. Te so pomembne za veliko zmago! Jemljite dan za dnem,« pravi Tadej Pogačar. 

Intervju

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

grace
12. 04. 2024

Z Grace Andrews, direktorico marketinga pri podkastu The Diary of CEO, ki bo nastopila na…

The Diary of CEO smo že od začetka obravnavali kot oddajo in ne kot podkast, kar pomeni, da za vsako epizodo ustvarimo filmskemu podoben napovednik.

Naši avtorji