• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Odprte so prijave za nagrade Netko

V okviru tekmovanja Netko bodo tudi letos podelili nagrade najboljšim spletnim mestom, ki domujejo na nacionalni domeni .si. Prijave so odprte do 9. februarja 2019.

Svoj projekt lahko uvrstite v eno od devetih tekmovalnih kategorij (družbena odgovornost, javne ali nevladne organizacije, turizem, dogodki ali prosti čas, predstavitev produkta ali storitve, stran za otroke ali mladino, predstavitev podjetja ali startupa, medijska ali novičarska spletna stran, spletna trgovina ter v kategorijo izobraževalne ali znanstvene organizacije), potegujete pa se lahko tudi za posebne nagrade žirije.

» Nagrada Netko je pravzaprav odličje današnjim digitalcem, ki delajo, živijo in ustvarjajo »online«. S to nagrado komuniciramo slovensko spletno identiteto, podpiramo domače spletne projekte, razvoj, ustvarjalnost in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujamo uporabo nacionalne domene .SI.« pravita organizatorja; to sta tudi letos Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si.

Prijavljene projekte bo ocenjevalo 18-članska strokovna žirija, v kateri je letos tudi Gašper Meden, novinar Marketing magazina, na treh področjih - vsebina, grafično oblikovanje in uporabniška izkušnja ter tehnična dovršenost spletne strani. Zmagovalce dobimo na zaključnem dogodku 3. aprila 2020 v Ljubljani.

Več informacij o tekmovanju in dogodku Netko dobite na uradni spletni strani: www.netko.si