• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Hotel Kempinski Palace stavi na butični kongresni turizem

Malo pred zaključkom letošnje »sezone« marketinških konferenc smo se o pomenu kongresnega turizma pogovarjali s Petro Zierer, vodjo marketinga in spletne prodaje v hotelu Kempinski Palace. Namig: obiskovalce prihajajočih konferenc Sporto in Sempl čaka posebna ponudba.

V portoroškem hotelu Kempinski Palace izpostavljajo edinstveno kombinacijo tradicionalnega in modernega dizajna in luksuzni ambient. »Prepustite se zajtrku v edinstveni Kristalni dvorani do 12. ure opoldne,« sporočajo iz Kempinskega.

Petra Zierer poudarja, da je kongresni turizem za Kempinski izjemnega pomena, saj se kongresi dogajajo v obdobju izven glavne poletne sezone. »Pri nas smo pri kongresnem turizmu zelo butični, saj imamo omejene kapacitete kongresnih dvoran, ki sprejmejo do 225 ljudi, in se usmerjamo predvsem na incentive ter ekskluzivne sestanke. Seveda pa se potrudimo zmeraj najti skupen jezik s stranko, kot na primer naredimo pri Slovenskem oglaševalskem festivalu.«

Za sogovornico so ključ do uspešnega dogodka zadovoljni deležniki, torej organizator, udeleženec in hotel. Ob tem je po ugotovitvah Ziererjeve velikokrat potrebno razmišljanje izven okvirjev »think outside the box« in prilagajanje stranki, a hkrati ohranjanje nivo storitev, ki je v petzvezdičnem hotelu seveda nujna.

Skupaj s kozarcem penine se lahko razvajate v hotelskem Rose Spa centru in prepustite kulinaričnim doživetjem v hotelskih restavracijah Fleur de Sel in Sophia.    

»Leto 2019 je bilo za nas v smislu kongresov uspešno, imeli smo večje število manjsih dogodkov, letos predvsem iz tujine, iz Slovenije jih je bilo vprimerjavi z lanskim leto malenkost manj, ampak kljub temu dobro število. S sezono smo zadovoljni, je pa še ni konec - sedaj smo v fazi usklajevanja ter načrtovanja božičnih poslovnih zabav, katerih imamo letos v primerjavi s prejšnjimi leti veliko več.« 

Mimogrede, v sklopu konference SEMPL vabijo v petek, 29. novembra 2019, na otvoritev božične tržnice v parku hotela, v sklopu katere bo celoten vikend čokoladno obarvan,in sicer tematiko »čokolada na 1001 način«.

Rezervirajte vašo nastanitev ter se prepustite sončnim žarkom na slovenski obali.