• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Tanja Skaza pred izdajo svoje prve knjige

Tanja Skaza, uspešna direktorica, poslovna ženska in motivatorka, bo izdala knjigo »Spremembe vredna«. Izid knjige bo spremljal dogodek s konferenco, ki bo v četrtek, 10. oktobra, ob 17. uri v hotelu Intercontinental v Ljubljani.

Tanja Skaza je v svojem življenju dokazala, da lahko uspe vsak, ki ima voljo in željo. Prvič pa razkriva odkrito, brez dlake na jeziku, kakšna je bila njena pot in spodbudi prav vsakega in vsako, da se vse da. »Kot mine vsak trenutek življenja, tako minejo tudi težki trenutki, ki ti bodo prišli na pot. Ne ustraši se samote. Ne ustraši se, ko ne podpirajo tvoje ideje. Ne ustraši se, ko te prežamejo dvomi in skrbi. Si močna. Vztrajaj! Ni preprosto, je pa vredno,« v knjigi spodbuja Tanja Skaza.

V ospredje zgodbe postavlja njeno vlogo kot prenašalke izkušenj, znanj in motivatorke. Zaveda se, da je timsko delo tisto, kjer se prispevek posameznika vidi v mnogokratniku ekipe. Skoraj 20-letne vodstvene izkušnje z izjemno žensko energijo in ambicioznimi cilji prenaša na managerke in podjetnice, ki želijo uspeti.

S plačano kotizacijo brezplačno prejmete knjigo. Na dogodku bodo še številna uspešna imena iz gospodarskega sveta, med drugim Jože Mermal, Sonja Gole, Vesna Vodopivec,Nataša Bazjak Cristini, Miha Deželak in Nina Pušlar.

S plačano kotizacijo brezplačno prejmete tudi knjigo. Več informacij o dogodku najdete tukaj.