• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Sladka promocija Slovenije

Podjetje Mojačokolada.si je ustvarilo Čokoladno Slovenijo GOLD edition oziroma čokoladno tablico v obliki Slovenije, ki je narejena z belgijsko čokolado zlate barve in dodanim zlatim sijajem.

»Zlata« Slovenija je nadgraditev lanske, večje različice Čokoladne Slovenije, sestavljene iz 12 različnih ročno narejenih koščkov čokolade, ki skozi svoj 3D relief in okus predstavljajo pestrost naše države. Vsaka regija je unikatna in se od ostalih zelo razlikuje, prav tako kot deli Čokoladne Slovenije.Okus so razvijali dve leti, naravno zlato obarvanost pa so dosegli z dodajanjem karameliziranega sladkorja in mleka. Končni izdelek je premium čokolada z noto karamele, masla in smetane, z rahlim pridihom soli, kremasto svileno teksturo in zlatim sijajem.

Če boste pri izbiri darila kdaj v dilemi (prazniki bodo konec koncev tu prej, kot si mislite), se spomnite na Čokoladno Slovenijo, ki ne bo poskrbela le za razvajanje brbončic, ampak bo tudi predstavila Slovenijo kot majhen košček raja na zemlji. na Mojačokolada.si pravijo tudi, da personalizirana čokoladna darila niso nobena težava.