• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Poslovni dogodki s pridihom Mediterana

Izobraževanje in mreženje sta pomemben del »naše« panoge. Novega znanja in priložnosti za sklepanje novih poslovnih sodelovanj seveda ni nikoli preveč. V hotelih LifeClass Portorož so prepričani, da so vrhunsko izpeljani poslovni dogodki s pogledom na morje tisti, ki ostanejo v spominu.

Za majhne in velike dogodke

Da je poslovni dogodek tak, kot ste si ga zamislili, se mora »poklopiti« veliko elementov. Sodobno opremljene in tehnično dovršene kongresne dvorane niso dovolj, potrebujete še podporno osebje in okusno okrepčilo med odmori, postreženo z nasmehom.

Kongresni center Portus v sklopu resorta LifeClass Hotels & Spa Portorož na enem mestu združuje šest tematsko obarvanih 4- in 5-zvezdičnih hotelov ter 10 sodobno opremljenih dvoran s skupno kapaciteto od 20 do 520 gostov, ki se raztezajo na površini 1.600 kvadratnih metrov. Omogočajo izvedbo raznovrstnih dogodkov, vključno s tistimi na pomolu ali terasi koktajl bara Mystica, ki se ponaša s pogledom na morje. Izkušena ekipa strokovnjakov vam lahko pomaga pri izvedbi dogodka povsem po vaši meri.

Brez kulinaričnih doživetij ne gre

Po uspešno izpeljanem dogodku dobra hrana še kako prija. Privoščite si barvite istrske grižljaje v Istrian bistro & Tapas baru ali ekskluzivno večerjo v Restavraciji Salina. Namig: brulé morskega ježka z zlatom je nekaj, kar morate poskusiti vsaj enkrat v življenju.

Sproščeno poslovno okolje

Vzpodbudno poslovno okolje pripomore k temu, da si informacije lažje zapomnimo. Po uradnem delu si privoščite trenutek sprostitve - tek ob morju, plavanje v bazenih z ogrevano morsko ali termalno vodo, hišno sladico ob klavirski spremljavi ali aperitiv s sodelavci v Café Centralu. »Naj se poslovno druženje premakne na višjo, prijateljsko raven!« pravijo v hotelih LifeClass Portorož.