• Facebook
  • Twitter
  • RSS

24. SMK: Odločitev za rast

24. Slovenska marketinška konferenca, tudi letos v organizaciji Društva za marketing Slovenije in Časnika Finance, bo 28. in 29. maja v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Letošnji program je usmerjen v rast. Kot pravijo organizatorji, je vzvodov rasti ogromno, na SMK pa se bodo posvetili slehernemu področju in raziskovanje podkrepili s konkretnimi primeri iz prakse.

»Preživite dva navdihujoča dneva v naši družbi, skupaj bomo rasli, se družili, nagradili marketinško odličnost in se tudi zabavali. Veseli bomo, če boste tudi letos z nami,« vabita DMS in Finance, organizatorja SMK. Foto: Aleš Beno

Organizatorji kot osrednja govorca konference izpostavljajo Hendrika Steckhana, vlagatelja, predavatelja in svetovalca, ki je svojo kariero gradil v podjetju Coca-Cola, in Emila Tedeschija, predsednika in izvršnega direktorja družbe Atlantic Grupa. Predavali bodo tudi Lovro Peterlin, direktor A1 Slovenija, Nescho Topalov, izvršni direktor in ustanovitelj podjetja Top Ideas Digital, Jaka Levstek, soustanovitelj in direktor družbe D.Labs, Jugoslav Petković, podjetnik, vlagatelj in direktor podjetja Flaviar, Sara Isaković, 'performance psihologinja' in olimpijska podprvakinja in številni drugi.

Kot je povedal Primož Hvala, predsednik programskega sveta SMK, bodo na dogodku prikazali množico različnih načinov za rast in »vsak od teh načinov ima povsem svojo logiko in zahteve«. »Tisti, ki razume, kaj vse vpliva na rast in kako vse jo lahko znamke že danes dosegajo, bo rasel tudi jutri. Tisti, ki je sposoben celovito gledati in razumeti rast, bo rasel tudi v prihodnosti. Rasel bo tisti, ki pozna pasti magičnih palčk in trikov čez noč. Ne glede na okolje, ki se in se bo še bolj spreminjalo. Rasel bo tudi v naslednji recesiji. Če želite imeti zdravo rast, razumeti, kaj poganja rast blagovnih znamk in kako to uporabiti pri svojem delu – pridite na letošnjo SMK,« pravi Hvala.

Več o programu si lahko preberete na www.smk.si, še pred konferenco pa organizatorji vabijo k branju priloge SMK.