• Facebook
  • Twitter
  • RSS

28. SOF: Morsko, SOFisticirano in naelektreno

Letos ima pot novinarske ekipe MM-a na 28. Slovenski oglaševalski festival tudi trajnostni vidik. V Portorožu nas lahko namreč ujamete z avtomobilom MINI Cooper S E Countryman ALL4 s priključno hibridnim pogonom.

Z MINI-jem na SOF-u seveda nismo prvič. V slogu kampanje »Dodaj svojo zgodbo« smo med drugim poročali s 26. SOF-a (in dodali veliko zgodb), dve leti kasneje pa se vračamo z njegovo hibridno različico. MINI Cooper S E Countryman ALL4 je prvi model vozila premijske blagovne znamke z britansko dediščino, v katerem zagotavlja možnost povsem električne mobilnosti brez emisij.

»Ovinkasta obmorska cesta ali mestni vrvež, vedno daje vozno doživetje, ki se ga tako razveselite. Hkrati pa tisti občutek novoodkrite svobode in fleksibilnosti, da se odpeljete kamorkoli. In ne pozabite na pripovedovanje svojih zgodb, ko se vrnete nazaj,« pravijo pri MINI Slovenija.

Če spremljate naša družbena omrežja, jih mi pripovedujemo sproti JKot ste lahko preverili na našem Instagramu, se čez ozvočenje  res ne moremo pritoževati.