• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Oblikovna in tehnološka dovršenost združeni v Mercedesu GLC

GLC je Mercedesov najuspešnejši terenec, pri oblikovanju katerega je imel »prste vmes« tudi slovenski oblikovalec Robert Lešnik. Pri Mercedesu sicer izpostavljajo predvsem njegovo bogato opremo in serijski štirikolesni pogon 4MATIC, ki omogoča stabilnejšo in varnejšo vožnjo.

Zaradi svoje vsestranskosti GLC je privlačna izbira za vsakogar, tako za samske ljudi in družine, kot službeno vozilo za poslovno in zasebno uporabo, za osebe, ki imajo rade udobje ali se ukvarjajo s športom.

Pri avtomobilistu sicer nasploh poudarjajo pomen varnosti. »Sodi namreč med najvarnejša vozila v svojem segmentu. Kombinacija varnostnih in asistenčnih sistemov, ki se dopolnjujejo, prispeva k razbremenitvi voznika, zmanjšanju tveganja nezgod ter k večji zaščiti potnikov in drugih udeležencev v prometu,« pravijo pri Mercedesu.

Znamka z inteligenco

»V poplavi različnih izdelkov in storitev je Mercedes-Benz ena od redkih posebnih znamk z značajem. Za znamko vedno značilno inteligenco smo v zadnjih letih nadgradili z emocijami. Čustva so pri oblikovanju, ne le avtomobilov, najpomembnejša,« svoj pogled na blagovno znamko Mercedes v aktualnem Marketing magazinu opiše Robert Lešnik.

Preverite ekskluzivno ponudbo izbranih modelov GLC, ki je lahko vaš že za 379 evrov na mesec. Ponudba velja do konca maja. PR