• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Priključi se na Petrolov »štrom« za nizek račun!

Petrolov »štrom« je enkratna priložnost za vse, ki si želite, da bi bil vaš račun za elektriko še nižji. Tako za obstoječe kot za nove odjemalce so pripravili posebno akcijsko ponudbo, ki zagotavlja prihranek pri elektriki in tako vedno nizek račun.

Preklopite na Petrolov »štrom« in še do konca leta izkoristite akcijsko ponudbo, v sklopu katere prejmete 20 € dobrodošlice in 11 odstotkov popusta na električno energijo v prvem letu, z zbiranjem Zlatih točk pa si nižji račun lahko zagotovite tudi v naslednjih letih.

Tudi obstoječim odjemalcem omogočajo, da z zbiranjem Zlatih točk znižajo svoj račun za elektriko. Natočite gorivo, operite avto, kupite vstopnice za koncert ali plačajte račun Petrol Elektrike. Z vsakim nakupom, ki ga opravite v Petrolu zbirate Zlate točke, s katerimi lahko pridobite kar do 13 odstotkov popusta na vaš račun za elektriko.

Oglejte si ponudbo na https://preklopi-petrol.si/strom/ in opravite preklop na Petrolov »štrom« hitro in enostavno. Za več informacij lahko pokličete na brezplačno številko 080 22 66 , kjer vam bodo Petrolovi svetovalci z veseljem pomagali.

Na Petrolu se »štrom« zares splača!