• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Addiko banka na »rdečo sredo« podarja strankam kultna kolesa Pony

Stranke, ki bodo v sredo (torej danes), 24. oktobra, obiskale poslovalnice banke in sklenile posojilo, se bodo potegovale za enega od 24 koles Pony.

 V Addiko banki nadaljujejo z dnevi posebnih ugodnosti za stranke. Letos že druga rdeče obarvana sreda prinaša možnost, da se stranke po končani akciji z malo sreče lahko odpeljejo domov s privlačnimi kolesi Pony. Kar 24 jih bodo izžrebali med tistimi, ki bodo ta dan do 18. ure obiskali eno od njihovih poslovalnic po Sloveniji in v okviru dnevne akcije sklenili financiranje na hiter in enostaven način brez nepotrebnih zapletov.

Splošno znane prodajne akcije, ki ponujajo ugodnejše pogoje ali posebno ponudbo na določen dan, so v Addiko banki pripeljali tudi v svet financ in jih, blagovni znamki primerno, imenovali  »rdečo sreda«. To je dan, ko stranke v banki dobijo več oziroma so za obisk poslovalnic in sklepanje poslov dodatno nagrajene. Odličen odziv strank na prvo tovrstno prodajno akcijo letos poleti jih navdaja z optimizmom in potrjuje pravilnost poslovne odločitve, s katero želijo med drugim preveriti sposobnosti obdelovanja večjega števila zahtevkov in zmožnost izpolnjevanja zavez, ki jih dajejo svojim strankam glede odobritve in izplačila kredita v vnaprej določenem časovnem roku.

Addiko banka je na slovenskem trgu specialist za potrošniška posojila za stranke vseh bank. Z neposrednim bančništvom, ki so ga predstavili z uvedbo nove blagovne znamke pred dobrima dvema letoma, ostajajo zvesti hitrim in preprostim rešitvam, o katerih strankam sporočajo na razumljiv način.