• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Člani Samsungove družine poskrbijo, da svoje življenje upravljate sami

Pametne naprave nas danes spremljajo skorajda ves čas – podnevi, ponoči, kjerkoli in kadarkoli. Omogočajo nam, da ostanemo v stiku z družino in prijatelji, smo dosegljivi za poslovne namene, posnamemo fotografijo, video ali uživamo ob igranju iger in gledanju filmov. Za dohajanje hitrega življenjskega tempa pa uporabniki želijo še več, in sicer naprave z najnovejšimi lastnostmi in najboljšimi zmogljivostmi. Samsungova družina, ki se je povečala za dva člana, uporabnikom ponuja upravljanje s svojim življenjem na udoben način.

Ljudje se na svoje pametne telefone zanašajo pri skoraj vsem, kar počnejo. Zato potrebujejo telefon, ki lahko dohaja ta hitri ritem. Samsung Galaxy Note9 s svojo močjo, hitrostjo in zmogljivostjo uporabniku pomaga premagovati ovire, s katerimi se vsakodnevno srečuje. Z novim pametnim telefonom ne bo več treba iskati najbližje možnosti za polnjenje naprave, brisati slik, ustvariti dovolj prostora za shranjevanje svojega naslednjega posnetka, nestrpno čakati prenos video posnetka še pred vkrcanjem na letalo ali se soočiti s časovnim zamikom pri igranju iger. V hitrem življenjskem tempu šteje vsaka sekunda.

Da bodo čas in dejavnosti čim bolje pod nadzorom, je Samsung zasnoval Galaxy Watch, pametno uro z osupljivim dizajnom in zmogljivostmi, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejšega uporabnika. Poleg pošiljanja sporočil, izvajanja klicev uporabe zemljevidov in poslušanja glasbe, Samsungova nova pametna ure nudi kopico možnosti za spremljanje telesnih aktivnosti in prehrane, ki uporabniku pomaga do še boljših rezultatov.

Galaxy Note9 in Galaxy Watch omogočata uravnoteženo življenje in uspešno soočanje s vsakodnevnimi izzivi. Člani Samsung družine vselej ponujajo odlično uporabniško izkušnjo, ki uporabnikom omogoča brezskrbno uživanje življenja.