• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Pariškemu šarmu in berlinski multikulturnosti naproti z BMW X4

Konec septembra že tradicionalno prinaša pot ekipe Marketing magazina v Rovinj na vsakoletni Weekend Media Festival. Tudi letos nam novinarsko odpravo na regijski komunikacijski festival omogoča BMW, in sicer bomo »kruzali« in vzbujali pozornost z novim BMW X4.

Športni aktivni kupe (ki ne upošteva pravil, ampak jih določa), kot ga označujejo pri BMW-ju, v novo generacijo prenaša uspešno formulo iz leta 2014. Ne dvomimo, da bomo uživali v izboljšani vozni dinamiki, prefinjeni kupejevski silhueti in izboljšanih sistemih za pomoč vozniku in povezljivost. Nekaterim je vožnja odveč. No, nam ne bo ;)

11. Weekend Media Festival s pridihom Pariza in Berlina

Kot sta nam v nedavnem intervjuju zaupala programski direktor Nikola Vrdoljak in direktor Tomo Ricov, bo del programa bo v celoti namenjen Nemčiji in Franciji. Ali, kot pravijo organizatorji, pariškemu šarmu in berlinski multikulturnosti. »Francija in Nemčija sta multikulturni prestolnici ter zbirališče umetnikov, intelektualcev in inovatorjev. Državi sta izkoristili svojo raznolikost, ki je ključna za ohranjanje njune dinamičnosti in stalnega napredka. In prav te na videz nezdružljive ideje so bile navdih za letošnji WMF,« je povedal Ricov.

WMF bo med 20. in 23. septembrom v stari tovarni tobaka v Rovinju. Več o dogodku si lahko preberete tukaj.