• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Conventa Crossover: Glavni oder za mednarodne in slovenske strokovnjake izkustvenega marketinga in organizacije dogodkov

30. in 31. avgusta bo v Lutkovnem gledališču Ljubljana potekal dogodek letošnjega poletja – že tretje leto zapored se bo odvila konferenca Conventa Crossover, ki bo tokrat pravi festival dogodkov in izkustvenega marketinga.

»All the world is a stage.« (Shakespeare)

Conventa Crossover je konferenca, namenjena kreativcem, marketinškim strokovnjakom, strokovnjakom za organizacijo dogodkov iz podjetij, agencij, združenj, hotelov in prizorišč za dogodke ter vsem v regiji Nove Evrope, ki so tesno vpeti v področje marketinga in organizacije dogodkov. Novost letošnje konference je tekmovanje za najboljši dogodek v regiji, Conventa Best Event Award. Mednarodna strokovna žirija bo izmed 25-ih prijavljenih dogodkov iz regije Nove Evrope, izbrala najboljše v posameznih kategorijah. Predstavitev del finalistov bo v četrtek, 30.8. Vas zanima, kdo se bo potegoval za nagrade?

Na dogodku lahko pričakujete veliko praktičnih znanj in primerov dobrih praks, ki jih bodo predstavili izbrani mednarodni strokovnjaki iz nekaterih najvidnejših agencij za marketing in organizacijo dogodkov kot npr. XSAGA, Unicorn Events, Design Collective ter slovenski predstavniki podjetij LEGO® SERIOUS PLAY®, A1 Slovenia, ki slovijo po svojih uspešnih marketinških akcijah.

Z nami bo strokovnjak v brand marketingu, Michael Cowan, Brand Distillery iz Irske ter mednarodno prepoznan bloger Vartan Surmejan iz Makedonije. Izjemne tehnološke inovacije za organizacijo dogodkov bosta predstavila Matjaž Možina, MeetPoint in Kim Ludvigsen, Interprefy iz Švice. Bogat strokovni program, ki vam bo pomagal organizirati še boljši dogodek ter pripraviti še odmevnejšo kampanjo, pa bo podčrtan z dobro mero kvalitetnega mreženja, zabave, slastne kulinarične izkušnje in RocknRolla.

Celoten program konference boste našli na spletni strani.

Konferenco organizirata agencija Toleranca marketing in poslovna borza Conventa v sodelovanju z Lutkovnim gledališčem Ljubljana, Turizmom Ljubljana in Slovensko turistično organizacijo. Za dodatne informacije smo vam na voljo na številki: 01 430 51 03 ali po mailu: [email protected] Vabljeni k prijavi!