• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Več kot bazen

Laguna Mestna plaža 16. junija odpira svoja vrata. Otvoritev poletne sezone bo spremljala tudi oglaševalska akcija s sloganom »Preživite lep počitniški dan v zeleni oazi 10 let zapored najlepšega kopališča v Sloveniji.«

16. in 17. junija se bo na Laguni Mestni plaži odvil otvoritveni vikend letošnje kopalne sezone z bogatim spremljevalnim programom in številnimii presenečenji.

Kot pravijo pri Laguni, z akcijo nagovarjajo predvsem družine. Komunikacija nove kopalne sezone z bogatim spremljevalnim programom bo potekala primarno na družbenih omrežjih, pa tudi na uradnem spletnem mestu, radiu in v tiskanih medijih. Akcija s sloganom »Preživite lep počitniški dan v zeleni oazi 10 let zapored najlepšega kopališča v Sloveniji.« komunicira dejstvo, da se Laguna Mestna plaža že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč.

Naslednji konec tedna gre zares

16. in 17. junija bo na Laguni Mestni plaži otvoritveni vikend letošnje kopalne sezone z bogatim spremljevalnim programom in številnimi presenečenji.

Na otvoritveno soboto (16. junija) bodo na Laguni pripravili Družinski dan z otroško animacijo in zabavnim programom, v nedeljo (17. junija) pa Dan za fit telo z vodenimi vadbami na prostem in fitnesom (sodelujete lahko s predhodno prijavo na [email protected]).

Laguna nudi atraktivne bazene v skupni površini 1.300 kvadratnih metrov, odlično gostinsko ponudbo in obilico športno-rekreativnih dejavnosti na prostem. Vsem tistim, ki načrtujejo več obiskov, priporočajo klubsko kartico ugodnosti.

Otrokom prijazno kopališče

Otroci do metra višine imajo na kopališče prost vstop, vsak dan med 13. do 15. uro pa jim je na voljo brezplačna otroška animacija. Na voljo jim je tudi zabaven otroški bazen z igrali in toboganom.

Kopališče je v sezoni odprto vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se bo možno ohladiti na nočnem kopanju vse do 24. ure. Obvestila za vsa nočna kopanja bodo objavljena glede na vreme na Lagunini uradni spletni in strani na Facebooku, kjer najdete tudi informacije o dodatnem programu.