• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Praktični športnik razreda C

Po mnenju številnih Mercedes-Benz C karavan kar kliče k hitrejšemu tempu. Tokrat je uredništvu Marketing magazina pomagal pri hitrem tempu marketinških dogodkov, saj nas je popeljal na 23. Slovensko marketinško konferenco. Pri Mercedesu pravijo, da gremo na naslednjo že z novim ☺

Preprost kot pametni telefon

»Novi razred C upravljate tako preprosto kot pametni telefon,« novi razred C opisujejo pri Mercedesu in napovedujejo poletno prenovo celotne družine razreda C. S storitvijo Mercedes me connect lahko vzpostavite povezavo z vozilom kar s pametnim telefonom in vašim vozilom Mercedes-Benz. V portalu Mercedes me ali v aplikaciji Mercedes me prek spleta preverjate pomembne podatke o vozilu (na primer število prevoženih kilometrov).

Pri tem lahko izbirate med tremi bogato animiranimi načini, poleg tega pa vas novi asistenčni in varnostni sistemi (ki so na ravni razreda S) učinkovito razbremenijo.

In navsezadnje, s »faceliftom« napovedujejo tudi krmiljenje udobja Energizing. Med seboj bo mogoče kombinirati svetlobo, zvoke in dišave ter tako poskrbeti za še boljše razpoloženje potnikov.