• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Pridih sodobnosti, a tradicija ostaja

Ponedeljek, 19. marca 2018, je bil za Kraš poseben dan. Njihova prodajalna, ki je več kot 65 let krasila središče Ljubljane na Čopovi ulici 3, se je preselila na Slovensko 28. Kljub sodobnemu videzu nova bonboniera skrbno ohranja tradicijo prodaje »preko pulta«, obiskovalci pa se bodo razveselili tudi številnih izdelčnih novosti.

Bajadera, Ledene kocke, Griotte, čokolade Dorine, bonboni Kiki in Bronhi, keksi Domaćica, napolitanke Kraš in čokoladice Životinjsko carstvo so Kraševe dobrote, s katerimi se že dolga leta sladkajo številne generacije potrošnikov. Kar 65 let so z njimi, »preko pulta«, tako kot so to počeli nekoč, postregle prijazne prodajalke na Čopovi ulici 3.

Nova trgovina, novi izdelki

V času, ko je v trgovinah prisotna vedno večja avtomatizacija, v trgovini ohranjajo tradicijo takšnega načina prodaje. Vedo namreč, da se prav zaradi tega potrošniki vračajo k njim, saj pristen medosebni stik še vedno velja največ, pojasnjuje Karmen Pangos, direktorica podjetja Krašcommerce.

Kupcem so v prenovljeni trgovini prvič ponudili tudi ročno izdelano belo čokolado z dodatki (mandljev, lešnikov in malin) in temno čokolado z lešniki, ki jo lahko kupijo na kilogram.

Ponudba se stalno dopolnjuje 

Generacije potrošnikov že več kot stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih izdelkov, ki jih stalno izpopolnjujejo in širijo ponudbo. Največji poudarek dajejo blagovnim znamkam Dorina, Životinjsko carstvo, Domaćica in Bajadera, ki jih tudi marketinško najbolj podpirajo. Kot pravi Pangosova, zelo uspešno dopolnjujejo ponudbo z izdelki IN OUT (izdelk, ki so na policah le kratek čas), ki popestrijo posamezne segmente že prepoznavnih blagovnih znamk.

Med drugim so jo dopolnili s sezonskimi okusi Domaćice z okusom maline in cimeta ter priljubljenimi čokoladicami Životinjskega carstva v inovativni embalaži, s katero se lahko otroci tudi igrajo. Blagovno znamko čokolade Dorina so nedavno obogatili s tremi inovativnimi okusi. »Letos stavimo prav na inovativni izdelek Dorina Macarons, ki smo ga pred kratkim lansirali na police, in na še nekaj novih izdelkov v segmentu čokolade, ki jih bomo predstavili pred poletjem,« navaja sogovornica. Za ljubitelje Bajadere so asortiman dopolnili s premijskim izdelkom Bajadera Exclusive, v katerem so štirje različni pralineji novih okusov, ki se prepletajo s tradicionalnim okusom Bajadere.

Vabljeni v čokoladni svet na Slovensko 28!