• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Digitalni marketing – nočna mora vs raj

Digitalni marketing je spremenil način dela, saj zahteva veliko hitrejše in bolj kreativne rešitve. Za ta namen je potrebno znanje iz različnih digitalnih področij. Optimizacija spletnih strani, video- in prikazno oglaševanje, družbena omrežja, PPC.. Veste, o čem govorimo, kajne?

Za pripravo in upravljanje digitalnih strategij morajo podjetja in njihovi zaposleni obvladati vsaj osnove digitalnega marketinga. Tudi če vse omenjene aktivnosti prepustite agencijam ali zunanjim svetovalcem, vam poznavanje osnov omogoča učinkovit nadzor in upravljanje njihovega dela.

Niste ravno prepričani o svojem poznavanju digitalnega marketinga? Vašo digitalno diagnozo si lahko postavite s spodnjim kvizom. Svoj dober ali malo manj dober rezultat lahko delite, in če ni tako zelo dober… No, potem vam GEA College predlaga udeležbo na izobraževanju Strokovnjak digitalnega marketinga.


V pomoč pri vsakdanjem delu vam je na voljo kup orodij in aplikacij. Izbira je res široka, in sicer vse od razširitev brskalnikov, prek aplikacij, ki vam »rešujejo« življenje na poti, pa do organizacijske pomoči … Več o tem si lahko preberete v zapisu na blogu

GEA College vabi, da se pridružite izobraževanju Strokovnjak digitalnega marketinga, in preživite čas v družbi poslovnežev in podjetnikov. Začne se 27. februarja 2018. Ob vpisu promocijske kode Mmagazin v informativni prijavi lahko izkoristite še 10% popust.

Vsebino omogoča GEA College