• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na smučanju v Nassfeldu lahko tudi nasankate

Večina izmed nas ima urejeno zavarovanje za tujino, kadar se odpravljamo na potovanja, letni dopust ali daljše počitnice. Kaj pa kratki eno- ali nekajdnevni izleti čez mejo?

»Kaj pa če?«

Krajši skok čez mejo? Koncert na Dunaju, smučanje v Nassfeldu, karneval v Benetkah, nakupovanje v Zagrebu ali romantični oddih v Parizu ... Ste kdaj pomislili, da bi bilo dobro, da ste zavarovani tudi, ko se odpravite na kratek izlet v tujino?

Za vse, ki radi potujete po Evropi, bodisi na krajši oddih ali smučanje v tujino in tiste, ki raziskujete svetovno znane prestolnice ali skrite kotičke Evrope, so v Generaliju pripravili turistično zavarovanje z zdravstveno asistenco v tujini, ki ga lahko sklenete v okviru avtomobilskega zavarovanja AO in zavarovanj PaketDom ali PaketDom RENT.

Zavarovanje velja za vsa potovanja, ki niso daljša od 90 dni, ne glede na število potovanj v letu. Zavarovanje, ki krije zdravstvene storitve do 15 tisoč evrov in stroške reševanja do 5 tisoč evrov*, je na voljo po posebej ugodni ceni, in sicer že od 1,72 € na mesec za posameznike in od 3,87 € na mesec za družine**.

Več o zavarovanju si lahko preberete tukaj.

* Kritje Evropa.

** Bruto premija z vključenim popustom za takojšnje plačilo premije.

Vsebino omogoča GENERALI d.d.