• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Jutri vse poti vodijo na SEMPL

Še malo! Jutri se v Grand hotelu Bernardin v Portorožu začenja 19. SEMPL. Nabor tem je kot vsako leto precejšen in predvsem aktualen, zelo napeto pa bo tudi v tekmovalnem delu. Letos ekipi MM-a udobno in varno vožnjo na konferenco medijskih trendov omogoča Ford.

Ford Kuga se ponaša z vrhunskimi funkcijami in tehnologijo, ki poskrbijo za udobje, varnost in eleganco na cesti. Med drugim je tudi prva izbira Ilke Štuhec (samo povemo). Za poudarek športne zunanjosti poskrbijo drzna trapezoidna maska in novi žarometi z vgrajenimi dnevnimi lučmi LED. Na testni vožnji se lahko prepričate tudi vi.

SEMPL predstavlja vrhunec letošnje konferenčne sezone. Med 23. in 24. novembrom 2017 se bodo obiskovalci lahko udeležili 16 predavanj in 6 delavnic, kjer bodo lahko izvedeli več o razvoju prelomnih idej, prihodnosti oglaševanja in agencij, pomenu rabe jezika, vlogi digitalnega in vplivnostnega marketinga ter tehnološki preobrazbi.

Da ne pozabimo: pomemben del vsakega SEMPL-a sta tudi dobra zabava in druženje. Letos ne bo nič drugače. Za udeležence konference je po podelitvi nagrad Sempler organizirana zabava v portoroškem klubu Paprika z začetkom ob 22. uri.

Podrobnejši program 19. SEMPL-a najdete na spletni strani konference, več informacij o govorcih pa tukaj.