• Facebook
  • Twitter
  • RSS

KIDS Conference: Srečna družina ali uspešna kariera? Oboje! 20. – 22. oktober, hotel Amarin, Rovinj

Novo: KIDS Conference Za zaposlene starše v različnih podjetjih, organizacijah, društvih, občinskih in državnih ustanovah, katerih ponudba in poslanstvo je namenjeno otrokom in družinam. Samo še zdaj 300 € ceneje. Poleg tega dobite tudi za 1.017 € daril. Ulovite svojo cenejšo prijavo na www.kids-conference.com

Se tudi vi vprašujete od kje vzeti energijo, motivacijo, kako se posvetiti otrokom, partnerju, družini, poslu, poslovnim partnerjem in ob vsem tem razvijati sebe? Vprašajte najboljše!

Predavatelji, vsak med vodilni na svojem področju. Podjetniki, avtorji, psihologi, raziskovalci, biologi … z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami in vsak z večimi otroci. Celo dva predavatelja z doktorati in štirimi otroci. In enkratna voditeljica delavnice s petimi otroci.

Komu je KIDS Conference namenjena?

Lastnikom podjetij, vodjem marketinga, odnosov z javnostmi, vodjem kadrovskih oddelkov, ponudnikom izdelkov in storitev za otroke iz različnih panog, strokovnim sodelavcem iz državnih in občinskih služb, povezanih z otroki, raziskovalcem na področju družine in odnosov, dobrodelnim organizacijam za otroke, predstavnikom vrtcev, šol, srednjih šol, fakultet, kulturnim, športnim, dobrodelnim organizacijam za otroke, javnim osebam in mnenjskim vodjem za področje otrok in družine.

Zakaj tako pester nabor obiskovalcev? Da presežemo okvirje in sprostimo energijo izkušenj za nove rešitve in ideje v dobro staršev, otrok, podjetij, družbe.

Povežite prijetno s koristnim v čudovitem družinskem hotelu Amarin, Rovinj

Vsi udeleženci KIDS Conference ste vabljeni k udeležbi z vso družino. Za vaše otroke in partnerja, partnerico smo pripravili veliko zabavnih aktivnosti v dizajnersko urejenem family hotelu Amarin, medtem ko boste vi uživali v novem znanju in poznanstvih v izobraževalnem delu KIDS Conference.

Ponudba KIDS Conference vsebuje

Family room (2 odrasla + 2 otroka (ali več:)), polni penzion (šest obrokov za vsako osebo), velika zakonska postelja, plus dve dodatni veliki postelji. Večerna zabava z otroki, celodnevna otroška animacija v številnih in bogato opremljenih igralnicah za otroke. Uporaba notranjih bazenov in spa sprostitve, čudovit zunanji park s številnimi domiselnimi igrali – vse to je del ponudbe KIDS Conference v novem hotelu Amarin.

Medtem ko boste vi prisotni na programu conference, bodo vaš partner in otroci uživali v družbi prijaznega in strokovnega osebja, ki bo poskrbelo za njihovo varnost, udobje, zabavo in sprostitev.

Kliknite www.kids-conference.com, da med prvimi dobite še vrednostni bon za popust na hitre prijave v višini 300 €. Bon lahko izkoristi le prvih 20 prijavljenih, zato pohitite in si ga zagotovite že sedaj.

 Odlični govorci

Uspešne mame in očetje bodo  z vami podelili dragocene nasvete, kako ustvariti številčno srečno družino in uspešno poslovno kariero.

Dr. Veronika Podgoršek, terapevtka in priznana avtorica, mama treh otrok

"Ljubezen na terapiji. Družina kot sistem. "

Sem doktorica znanosti iz področja družinske in zakonske terapije. Kot pisateljica, kolumnistka in predavateljica se pogosto se udeležujem mednarodnih konferenc, raznih strokovnih predavanj in delavnic na različnih fakultetah in drugih institucijah v Sloveniji, na katerih tudi sama predavam.  

Dr. Vesna Laban, raziskovalka in osebna trenerka, mama dveh otrok

»Oči hodi v službo, mami pa dela.«

Novinarka, urednica, profesorica na Fakulteti za družbene vede, osebna trenerka. Sem zelo pozitivna oseba, ki v vsaki situaciji vidi izziv. Športnica po duši, dolgoletna plesalka, dinamična, nasmejana in večna pozitivka. Velika zagovornica zdravega načina življenja, pozitivne energije in zmernosti na vseh področjih življenja.

Dr. Nejc Škoberne, podjetnik in tehnološki vizionar, oče štirih otrok

"Kako do uravnoteženega družinskega in poslovnega življenja?"

Sem soustanovitelj in direktor globalnega zagonskega podjetja Genialis ter oče 4 fantov. Podjetje zaposluje več kot 20 zaposlenih in je nedavno pridobilo investicijo tveganega kapitala iz tujine. Zadnjih 5 let skupaj z družino išče odgovor na vprašanje: Kako hkrati voditi uspešno podjetje, imeti izpolnjujoč zakonski odnos in biti prisoten oče svojim štirim fantom? Ni vedno lahko, vendar je mogoče.​

 Kaj boste dobili, ko pridete na KIDS Conference?

»Če ste vodja v podjetju ali organizaciji katere ponudba je namenjena otrokom oz. družinam, boste s konference odšli koristnimi informacijami o usklajevanju poslovnega in družinskega življenja, izboljšanju zadovoljstva in storilnosti zaposlenih staršev ter kako komunicirati vašo ponudbo otrokom in staršem.

Na organiziran način boste pridobili tudi kontakte drugih udeležencev, strokovnjakov iz različnih panog, podjetij, organizacij in inštitucij namenjenih otrokom, ki vam lahko v vašem poslu pomagajo tako, da pristopijo k vašemu projektu kot partner, postanejo vaš sponzor ali od vas kupijo vašo ponudbo. 

Naredite kakovostni preskok v družinskem in poslovnem življenju.

Prijavite se na KIDS Conference. Zdaj še 300 € ceneje.

Kliknite na www.kids-conference.com.

Petra Greiner, fizioterapevtka in ustanoviteljica Zavoda 13, mama treh otrok

“Pomoč materam in družinam posebnih otrok"

Žena, mama treh otrok, fizioterapevtka, a ko zvečer ležem v posteljo sem samo svoja. Zaradi posebne drugorojenke Sofie sem ustanovila Zavod 13, ki ozavešča o drugačnosti in nudi pomoč ne le materam posebnih otrok, temveč celotni družini. Zavod ne prikazuje nič novega, vendar odstira tisto, od česar družba obrača pogled.​                 

mag. Vivien Najvirt Korošec,

PR strokovnjakinja in organizatorka konference, mama treh otrok

"Kako harmonizirati kariero, zaporedne porodniške, vzgojo otrok in ostati v stiku z novim znanjem?"

Obožujem otroke, marketing in tuje jezike. Po magisteriju in delu na različnih pozicijah v marketingu so prišli trije čudoviti otroci. Zato sem se odločila kombinirati kar imam najbolj rada: marketing in otroke. In ideja za KIDS Conference je bila rojena. Vizija je povezati izkušnje uspešnih staršev s podjetji in organizacijami različnih vrst, katerih ponudba in poslanstvo je namenjeno otrokom in družinam. Ker otroci so naša sedanjost in edina prihodnost.

 

 

Mag. Aleš Lisac, marketinški guru, oče dveh otrok

»Kako v današnjih časih ustvariti lepega, pametnega in zdravega otroka?«

Kaj imajo skupnega marketing prodaja, otroci, starši in podjetništvo – razmišljanje marketinškega guruja. Sem avtor, predavatelj, marketinški svetovalec. Vodil sem podjetja v petih državah. Podjetje Lisac & Lisac, ki ga vodim z bratom Blažom, je od ustanovitve poslovalo s 87 od stotih največjih slovenskih podjetij. Rad igram nogomet in se z družino sproščam na družinskem posestvu.    

Kaj se bo zgodilo, če na konferenco ne pridete?

V tem primeru boste zamudili osebno srečanje z vodilnimi strokovnjaki na speed datingu;

predstavitev vaše ponudbe vsem udeležencem konference, ne boste sodelovali v okrogli mizi in ne boste postali uigran team z drugimi udeleženci v praktičnih nalogah in pridobili novih poznanstev. Ne boste spoznali čudovitega family hotela Amarin in vaša družina se ne bo ves vikend zabavala v igralnicah, bazenih, savnah in prelepem Rovinju. Ne boste, na ta način, izboljšali svojega družinskega in poslovnega življenja.

Izboljšajte svojo družinsko srečo in poslovni uspeh.

Prijavite se zdaj na www.kids-conference.com.

Saša Einsiedler, komunikacijska trenerka in svetovalka, življenjska svetovalka in voditeljica konference, mama petih otrok

"Otrokova dobra samopodoba je odsev naše." 

Dobra samopodoba staršev je ključna za otrokovo sprejemanje in vrednotenje sebe v svetu.

Sem kKomunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, licencirani DreamBuilder coach in certified Trainer Jack Canfield Success Principles. Od leta 1985 sem v medijskih vodah. Vodila sem številne televizijske oddaje.  Zadnje čase pa se poglobljeno ukvarjam s problemom premagovanja nelagodja pred nastopanjem in s študijem človeške narave. Pišem kolumne in vodim redno svetovalno rubriko v priljubljeni reviji. 

Robert Rolih, bestseller avtor, predavatelj, podjetnik, oče dveh otrok

»Nimam rad matematike. Imam pa rad denar.«

Moja misija je izobraziti ljudi o tem, kar bi finančna industrija o investiranju želela še naprej skrivati. Odrasel sem odmaknjeni vasici a postal uspešen podjetnik in začel sodelovati z legendami kot sta Chet Holmes in Brian Tracy. Nato sem izgubil večino svojega denarja ker je zaupal finančnim svetovalcem in finančnim »gurujem«.  To me je spodbudilo, da sem sedem let raziskoval zakulisje investiranja in v knjigi The Million Dollar Decision razkril kar mora vedeti vsak posameznik za uspešno finančno prihodnost. Samo prvi dan prodaje jo je kupilo kar 1.336 ljudi.

dr. Sara Brezigar, podjetnica, predavateljica, mama dveh otrok

"Zakaj vzgoja večjezičnega otroka poveča njegove možnosti v prihodnosti?"

Ukvarjam se s številnimi raziskavami. Med drugim z večjezičnostjo. Večjezičnost ima dokazano več socialnih, psiholoških in življenjskih prednosti. Ne samo, da izboljšuje prednosti za zaposlitev.  Vključuje tudi zdravstvene koristi kot je hitrejše okrevanje po kapi in odložitev ali preprečitev starostne demence. In ja, raziskovalci so ugotovili, da se možgani večjezičnih otrok (v primerjavi z otroci, ki govorijo en jezik) razvijajo drugače in da lahko večjezični otroci bolje razvijajo veščine, ki so posebej cenjene na današnjem in bodočem trgu dela. 

Ekrem Dupanović, urednik Media marketinga

»40. let družinskega in poslovnega življenja v enem predavanju.”

Od 1970. leta, ko je se je na Radio Sarajevo pričel ukvarjati z marketingom, je še vedno poln strasti do marketinga. Sodeloval je v marketingu Zimskih olimpijskih iger v Sarajevu 1984 leta, dvakrat obletel zemeljsko kroglo in obiskal nešteto marketinških konferenc, vodil je marketing za Moniko Seleš na svetovni ravni, vodil je marketing jugoslovanskega olimpijskega komiteja in nogometne zveze Jugoslavije, vodil je jugoslovansko-švicarsko marketinško agencijo za katero je opravljal promocijo Jugoslavije po vsem svetu. Z Business Magazine je izobraževal podjetnike. Izdajanje je prekinila vojna. Po vojni ga je takoj ponovno začel izdajati.

V letu 2003 je pričel izdajati Media Marketing magazin, najbolj brani marketinški medij v Adriatic regiji. Pred dvema letoma je zagnal tudi portala Art&Business in Woman.comm

Dosegel je vse, kar si je želel v življenju. Prepričan je, da mu je to omogočila družina. Z ženo sta pred dnevi praznovala 40. obletnico poroke. Vabljeni k izjemno zanimivemu predavanju.

Novi, fantastični FAMILY HOTEL AMARIN, ROVINJ

Čudoviti novi family hotel Amarin v Rovinju vas bo resnično navdušil. Popoln dizajn. Popoln servis in raj zabave za otroke, katerim je enkratni hotel tudi posvečen. Amarin je nov hotel, odprt v začetku leta 2017. Ko ga boste enkrat doživeli, se boste želeli se ponovno vrniti. Izkoristite priložnost in uživajte v izjemni hotelski ponudbi skupaj z vso družino in izmenjajte znanje, ideje iz izkušnje s profesionalci različnih strok, ki se ukvarjajo z otroki.

Za koga je priporočljivo, da si privošči udeležbo na KIDS Conference?

1.       Za zaposlene starše, ki si želijo vzgojiti srečne in uspešne otroke.

2.       Za zaposlene starše, ki želijo imeti tudi uspešno kariero.

3.       Za podjetja in organizacije, ki si želijo srečnih zaposlenih staršev.

4.       Za podjetja in organizacije, ki želijo narediti rešitve »out of the box«.

5.       Za športnike, kulturnike, dobrodelne organizacije, ki se želijo povezati s podjetji.

6.       Za podjetja, ki želijo svoje komuniciranje izboljšati z nasveti uspešnih staršev.

7.       Za vse, ki si želite združiti izjemen poslovni dogodek v čudovitem family hotelu s  

          sproščenim vikendom z vso družino.

8.       Za otroke, ki bodo uživali v igri in zabavi in sproščenih starših polnih novih doživetij.

9.       Za vse, ki si želite srečno družinsko in uspešno poslovno življenje!

Ulovite popust za hitre prijave

Možnost A

Cena za tridnevno konferenco (petek–nedelja)

z dvema nočitvama znaša 999 € brez ddv.

2 noči, family room 2+2, polni penzion, uporaba hotelskih storitev in animacije

Dobite  bon v višini 300 € za popust in si zagotovite najboljšo ceno 699 € brez ddv za vas in vso družino. Kupon velja samo za prvih 20 kupcev. Kliknite na www.kids-conference.com in si pridobite 300 € popusta zdaj.

DARILA V VREDNOSTI 1.017 €

Vsi udeleženci dobijo darila predavateljev. Bestseller knjigo Roberta Roliha, namizno igro Firma Kids za vso družino Aleša Lisca, darilni bon za izobraževanje Saše Einsiedler in druga vredna in koristna darila. Izkoristite priložnost in se prijavite zdaj na www.kids-conference.com

Možnost B

Cena za dvodnevno konferenco (petek–sobota) z eno nočitvijo znaša 849 € brez ddv.

Z vrednostnim bonom v višini 300 € plačate samo 549 € za vso družino.

1 nočitev, family room 2+2, polni penzion, uporaba hotelskih storitev in animacije.

Kliknite www.kids-conference.com in si zagotovite svoj bon v višini 300 €.

KIDS AD & PR AWARDS

Vodje uspešnih znamk bodo predstavili navdihujoče primere oglasnih in komunikacijskih kampanj, namenjenih otrokom.

Prijavite svojo PR&AD kampanjo namenjeno otrokom v tekmovalni del za KIDS AWARDS.

Kliknite zdaj na www.kids-conference.com Časa za prijavo imate le še do 15. 9. 2017.

Predavatelji konference bodo ocenili predstavljene oglasne in komunikacijske projekte namenjene otrokom. Poseben poudarek bo na kampanjah, ki so ustvarjale topla čustva, občutek varnosti, zaželenosti in podpore zaposlenim staršem ter ki so poudarile vlogo družine in izobraževalnih institucij za kakovostno okolje otrok.

KIDS 2025

Eden izmed ciljev konference je skupaj z govorci in udeleženci ustvariti odmevno sporočilo za javnosti. Česa si želimo za otroke v letu 2025?

Kakšen svet si želimo sooblikovati, da bo postal boljši za otroke?

Kliknite za cenejšo hitro prijavo in prihranite 300 €.

Se vidimo v family hotelu Amarin v Rovinju.

Oglejte si ga na www.kids-conference.com

p.s.:

Vam je všeč KIDS Conference, odlični predavatelji, čudovita lokacija?

Potem delite ta članek na svoj Facebook profil. Hvala vam!