• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Atlantis je za vroče

Visoke dnevne temperature lahko začnejo presedati. No, razen kadar ne. Z akcijo »Kolikor stopinj, toliko popusta« se Vodno mesto Atlantis v ljubljanskem BTC Cityju odziva na napovedani vročinski val v juliju in avgustu.

Ob odločitvi obiska bazena oziroma vodnega mesta je glavni dejavnik seveda vreme. In kdaj si najbolj zaželimo ohladitve? Odgovor na to vprašanje je tudi rdeča nit akcije, za katero so se v Atlantisu odločili že tretjič. Poleg televizijskega oglasa promocijska akcija, pod katero je podpisan Saatchi & Saatchi Ljubljana, vključuje še radijski oglas, plakatna mesta in interne medije v BTC Cityju.

»Za akcijo smo se odločili že tretje leto, saj z njo beležimo veliko zadovoljstvo gostov in seveda povečano odločanje za nakup dnevne vstopnice,« odločitev komentirajo v Atlantisu. Akcija »Kolikor stopinj, toliko popusta« je namenjena vsem starostnim skupinam, ciljajo pa predvsem na družine z otroci.

Iz Atlantisa še sporočajo, da naj držimo pesti za čim več čim bolj vročih dni v juliju in avgustu. Akcija »Kolikor stopinj, toliko popusta« vam bo prinesla za nakup dnevne vstopnice tako visok popust, kot bo vroč dan.

V Mestu doživetij ponujajo poletne ugodnosti, otroci pa lahko znova obiščejo intenzivne plavalne tečaje in počitniško varstvo. Vabijo vas, da se jim v poletnih mesecih pridružite, se skupaj zabavate in ohladite v zunanjih in notranjih bazenih.