• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Hoteli Bernardin: 22. SMK bo dogodek z razgledom

22. Slovenska marketinška konferenca (SMK) odpira svoja vrata v torek, 30. maja. V portoroškem Grand hotelu Bernardin bo 25 govorcev predavalo o tem, kaj lahko že danes storimo, da bo marketinški jutri še bolj uspešen.

S sloganom letošnje SMK »Marketing Feedforward« organizatorji poudarjajo pogled v prihodnost. »Spremembam se prilagajajte že danes, da boste pripravljeni na marketinški jutri,« se glasi osrednja misel konference. Ker pa je za veliko navdiha potrebnega tudi nekaj oddiha, v Hotelih Bernardin obljubljajo dogodek z razgledom. Zagotavljajo, da bo edinstvena lega hotela udeležencem konference ponudila prijeten ambient, nove ideje in poslovne izzive. Poleg širokega nabora marketinških in poslovnih vsebin so navsezadnje pomemben del dogodka tudi druženje in spletanje novih poznanstev.

Željni novega znanja, poznanstev, izzivov in mreženja? Iz družbe Hoteli Bernardin sporočajo, da udeleženci pohitijo z rezervacijo namestitve. Za kratko prevetritev po zaključku dogodka udeležencem ponujajo kratek pobeg