• Facebook
 • Twitter
 • RSS

Delavnica 3v1: Facebook, Google, Email marketing

3v1: Delavnica Facebook, delavnica Google Adwords in Google SEO, delavnica Email marketing. /Martin Korošec, avtor dveh knjig o poslovni rabi Facebooka v Sloveniji, upravlja Facebook strani številnih znanih podjetij in znamk. Izvedel je vel kot 1.500 projektov na Facebooku. Njegove delavnice je do zdaj obiskalo že več kot 700 podjetij. /Goran Krajačić je strokovnjak za Google SEO in AdWords. Svetuje podjetjem v Nemčiji in ZDA. Za program Seovisor, s katerim lahko manjša in srednja podjetja izboljšajo svoje uvrstitve na Googlu, je prejel 150.000 EUR zagonskih sredstev. /Črt Grahor obvlada e-poštni marketing v tehničnem in vsebinskem smislu. Od človeka, ki je soustvaril več kot 2.000 e-poštnih sporočil, boste iz prve roke izvedeli, kaj vpliva na uspeh vašega e-poštnega marketinga. 3 strokovnjaki, 3 delavnice, 1 dan. Obiščite www.3v1.si in prihranite denar ter dragoceni čas. In še bonus predavanje Vesne Vivod, vrhunske atletinje, magistre medijskih komunikacij ter petkratne državne prvakinje v teku na 400 metrov z ovirami: 7 skrivnosti vrhunskih športnikov za učinkovit online marketing.

Primeri iz prakse. Kaj deluje na Facebooku, na Googlu, v e-poštnem marketingu. Zakaj deluje. Navodila, kako to sami uredite v svojem podjetju.

Kakšni so koncepti za Facebook objavami, ki v Sloveniji dosegajo vel kot 300.000 ljudi brez dragih nagrad in popolnoma brez oglaševanja?

Kakšna je pravilna uporaba Google AdWords in Google SEO ter zakaj je razumevanje tega na srednji rok razlika med povprečnostjo in izjemno uspešnostjo?

Na kakšen način doseči odnos s prejemniki svojih e-sporočil, ki bo zviševal dolgoročno vrednost (ang. lifetime value) baze e-naslovov in vaš email marketing naredil dolgoročno uspešen?

Zadnja delavnica 3v1 pred jesenjo razkriva vse. Tudi tiste učinkovite podrobnosti, ki jih na izobraževanjih običajno ne izveste.

S klikom na www.3v1.si zdaj, boste privarčevali 100 EUR. In dobili darila v vrednosti 387 EUR:

Kupon za Google AdWords v vrednosti 60 EUR in knjigo o poslovni rabi Facebooka v tiskani obliki v vrednosti 27,90 EUR.

Dobili boste tudi 3 x 100 € bonov za celodnevne praktične delavnice za učinkovit Facebook, Email in Google marketing.

Če je vaš cilj povečati spletno prodajo za vsaj 50 %, potem je smiselno, da investirate v svoje znanje in prevzamete kupce konkurenci.

Na Delavnici 3v1 se boste na enostaven in sproščen način naučili

✔ dnevno uspešno izvajati Facebook marketing za gradnjo baze ljudi, ki se že zanimajo za ponudbo, ki je podobna vaši.

✔ kako z Google SEO optimizacijo za iskalnike doseči, da Google začne usmerjati ljudi, ki iščejo ponudbo, ki je podobna vaši, na vašo spletno stran, in kaj morate narediti na strani, da bodo opravili nakup.

✔ Email marketing uporabiti za ustvarjanje odnosa s potencialnimi kupci in jih pripeljati do zaključka prodaje, in sicer za 50 % uspešneje kot to počnete do zdaj.

Z udeležbo na delavnici dobite tudi potrdilo o izobraževanju na področju digitalnega marketinga. Preberite več na www.3v1.si

Voditelji delavnic

Martin Korošec:

Delavnico Facebook za podjetja bo vodil Martin Korošec, avtor prve knjige o poslovni rabi Facebook-a v Sloveniji (2012), avtor prve knjige o uporabi zvezd v marketingu v Sloveniji (Moč zvezde, 2011), avtor prvega priročnika Učinkovite Facebook objave (2017)  ter voditelj delavnic o online marketing-u, ki jih je do zdaj obiskalo že več kot 700 podjetij.

 • 15 let poslovnih izkušenj,
 • univ. dipl. ekon., angleški, nemški, hrvaški jezik
 • Avtor 3 poslovnih knjig: Facebook. Vaši kupci so že tam. In vi? (2012), Moč zvezde v marketingu (2011), Učinkovite Facebook objave (2017).
 • 10 let lastnik in direktor marketinške agencije in
 • direktor start-up podjetja na področju spletnega turizma.
 • Sodeloval z več kot 50 top podjetji v Sloveniji.
 • Zasnoval mednarodni start-up iMadeapp

 Goran Krajačić:

Google in učinkovita SEO optimizacija internet strani – to področje bo predstavil Goran Krajačić, vrhunski strokovnjak za SEO. Goran je direktor podjeta Seovisor, ki je razvilo inovativen program za analizo in optimizacijo SEO kampanj. Za uspešen program je prejel tudi 150.000 € investicij. Goran Krajačić svetuje podjetjem na področju SEO optimizacije strani v Nemčiji in ZDA. V Sloveniji so njegove spletne strani na vrhu zadetkov na Googlu v izbranih donosnih nišah. 

 • 10 let izkušenj na področju SEO in razvoja informacijskih rešitev

 • Uni. Dipl. računalništva in informatike

 • Nemški, angleški, hrvaški jezik

 • IBM Certified Solution Developer

 • Google Analytics Qualification

 • Microsoft Certified Professional

 • Certified European Project Manager

Črt Grahor:

Email marketing delavnico bo vodil Črt Grahor, ki je soustvaril že več kot 2.000 emailing kampanj v preko 100 panogah. Razkril bo tako marketinške, kot tehnične skrivnosti panoge email marketinga in zakaj je email oglaševanje najbolj učinkovita metoda povečevanja prodaje.

 • Dipl.inž Medijske produkcije

 • Angleški, hrvaški jezik

 • HTML 5 / CSS

 • Adobe CC

 • Masovni e-mail marketing

Udeleženci delavnice 3v1 so o vsebini, uporabnosti in koristnosti vsebine povedali:

Mag. Ariana B. Suhadolnik, direktorica trženja pri Triglav svetovanje d.o.o.

Za delavnico 3v1 lahko potrdim:
- aktualnost in uporabnost vsebine,
- veliko konkretnih primerov dobre (in slabe) prakse,
- strokovnost in odlične komunikacijske veščine predavatelja,
- dobro organizacijo,
- dobro izbiro lokacije.
Skratka, delavnico priporočam vsem, ki želijo ob pomoči vrhunskih strokovnjakov nadgraditi znanje o družbenem omrežju Facebook in preko preverjenih praktičnih primerov spoznati številne možnosti uporabe tega učinkovitega komunikacijskega orodja. 

Marina Brankovič, vodja spletnega marketinga pri Zema d.o.o.

(Mastermind akademija)

Zakaj je delavnica 3v1 primerna za vas? Prav zaradi imena 3v1. Na enem mestu se vam bodo predstavili trije strokovnjaki, vsak s svojo temo, vendar s skupnim bistvom: popeljati vas v digitalni svet in ga predstaviti s pomočjo najrazličnejših primerov iz prakse, ki so navdihujoči tudi za lastno delo. Zagotavljam, da boste po delavnici dobili vsaj eno idejo, ki jo boste lahko že isti dan uporabili pri svojem delu. Pri nas se je to pokazalo v povečanem Facebook dosegu in všečkih na objavah.

Kristina Velišček, organizator izobraževanj pri Palsit d.o.o.

Delavnica 3v1 je odlična izbira za vse, ki delajo v oglaševanju in prodaji oziroma jih zanima spletni marketing in bi se radi seznanili z osnovami e-poštnega marketinga ter Facebook marketinga s pomočjo družabnega omrežja Facebook in iskalnika Google. V 8-urni delavnici so na zanimiv in zabaven način predstavljeni triki uspešnega oglaševanja in posredne prodaje. Izvedeli boste, kako napisati zanimiv naslov e-pošte (ang. e-mail subject), ki bo pritegnil pozornost, kako pripraviti objavo za Facebook, ki bo dosegala veliko število komentarjev, kako optimizirati spletno stran in še veliko drugih uporabnih informacij. 

Praktična intenzivna delavnica Facebook, Google, Email vas bo naučila, kako 3 svete grale internetnega trženja povezati v EN DELUJOČ SISTEM AVTOMATIZIRANEGA TRŽENJA!

Delavnica Facebook vas bo seznanila s temi pomembnimi vsebinami

✔ Primeri in navodila za uspešne strategije upravljanja Facebook strani

✔ Kako pridobiti tako všečke, kot tudi kontaktne podatke vaših oboževalcev?

✔ Tipi Facebook objav, ki aktivirajo oboževalce

✔ Facebook trgovina ali kako pravilno prodajati na Facebook strani?

✔ Facebook oglaševanje: naučite se izdelati svojo učinkovito Facebook kampanjo. Vse o Facebook Pixel, Custom Audiences, Power Editorju, Canvasu, Remarketingu in drugih opcijah Facebook oglaševanja.

✔ Temne skrivnosti Facebook-a, zaradi katerih lahko ostanete brez rezultatov in denarja

✔ Facebook nagradne igre z več kot 10.000 sodelujočimi v roku 1 meseca – brez oglaševanja. Kako jih zasnovati?

✔Konkretni nasveti za vsakdanje učinkovito upravljanje Facebook strani

Kako s Facebook objavami prodati za dobrih 20.000 € televizij? Povedali bomo vse. Prijavite se na www.3v1.si zdaj in si zagotoviti svoje mesto.

Pomembne vsebine, ki se jih boste naučili na Delavnica Google Adwords in Google SEO

Google je največji usmerjevalec kupcev, ki iščejo ponudbe.

Ne izgubljajte več strank, spoznajte kaj morate narediti, da bo Google delal za vas.

✔ Google Analytics 

✔ Google Adwords

✔ Google SEO on-site

✔ Google SEO off-site

✔ Izdelava Google Adwords kampanje

✔ Primeri uspešnih Google adwords in SEO kampanj

Kako povečati podjetju s 100 zaposlenimi spletno prodajo v 3 letih za 300%? 

Pokazali vam bomo kako smo to naredili mi. Vse.

Če je za vas spletna prodaja pomemben vir prihodka, ki ga želite še povečati, kliknite in se prijave na www.3v1.si. Vstopnica je 100 € cenejša samo za prve prijavljene.

Email marketing kot ključ do uspeha v spletni prodaji

✔ Kontaktni podatki so novo zlato. Kako lahko vsak dan najdete nekaj gramov zlata? 

✔ Vpliv baze kontaktov na prodajo in vrednost baze kontaktov
 
✔ Skrivne tehnike, s katerimi boste dosegli, da bodo prejemniki e-mailov kupovali več in dražje

✔ Načini pisanja e-mailov, ki jih lahko obvlada vsak, in ki jih bodo ljudje radi brali

✔ Kako si lahko vsak oblikuje profesionalno podobo maila, ki bo všečna bralcem in bo ustrezala tehničnim zahtevam email sistemov ter se izognete spam listam?

✔ Pregled ponudnikov autoresponder email sistemov, ki so dostopni vsakemu 

✔ Vrednost podatkov iz statistike e-mailov in kako jo beremo? 

 ✔ Primeri uspešnih emailing kampanj, ki so prodale za več kot 5.000 €

ZADNJA DELAVNICA PRED PRODAJNO MOČNO JESENJO!

Plačate 1, dobite kar 3 delavnice. Plus bonus delavnico z nasveti vrhunske atletinje.

S strani strokovnjakov, ki živijo od svojega dela na Facebook-u, Googlu, E-poštnem marketingu. Razkrili vam bomo kako počnemo stvari v najetih oglasnih agencijah.

290 € je redna cena delavnice

100 € darilni bon samo še za par naročnikov

Samo 190 € za 3 intenzivne delavnice v enem dnevu zdaj na www.3v1.si

In še darila v vrednosti 387 €!

60 € vreden Google AdWords kupon.

27,90 € vredna knjiga o poslovni rabi Facebook za podjetja v tiskani izdaji.

100 € kupon za celodnevno praktično delavnico Facebook.

100 € kupon za celodnevno praktično delavnico Google.

100 kupon za celodnevno praktično delavnico Email marketing.

Vena Vivod, magistra medijskih komunikacij ter 14 x državna in pokalna prvakinja v teku na 400 metrov z ovirami vam bo z zanimivimi predavanjem pomagala do vrhunskih rezultatov tudi v poslu. Za vsakim uspehom je namreč uspešen načrt. Da postaneš državni prvak in to petkrat, moraš do podrobnosti poznati sebe, svoje prednosti, svoje slabosti, svojo nišo, svojo konkurenco. Izkušnje vrhunskih športnikov, ki vedo, da kako postaneš najboljši, so koristne na vseh področjih življenja. Vesna je skrivnost svojih uspehov strnila v zanimivo predavanje z naslovom 7 skrivnosti vrhunskih športnikov za učinkovit online marketing.

PREDSTAVITEV NOVEGA PRIROČNIKA V TISKANIH OBLIKI

Priročnik za učinkovite Facebook objave in podobnih družabnih omrežjih. 

Ves izkupiček od prodaje bo podarjen v dobrodelne namene Zavodu Iris, ki skrbi za slepo in slabovidno mladino.

Kopica uporabnih nasvetov in idej, podanih na preprost in uporaben način.

Marjan Novak, urednik Marketing Magazina

Z novimi tehnologijami še nikoli ni bilo tako enostavno pozitivno vplivati na ta svet. Objavite danes to, kar bi radi sami slišali že včeraj.

Dr. Aleksander Šinigoj, avtor knjige Odloči se za srečo

V knjigi, ki jo držite v roki, Martin Korošec prevede produkt v zanimive in privlačne zgodbe, ki bralca »potegnejo« v zgodbe.

Dani Polajnar,

Direktor Teambuilding akademije

To je knjiga, s katero se lahko naučiš prijaznega, nevsiljivega, pozitivnega načina komuniciranja vrednot, koristi in prednosti svoje tržne znamke na knjigi vseh knjig: knjigi obrazov.

Nastja Mulej, trenerka razmišljanja in soorganizatorka predavanj o pozitivni psihologiji

Priročnik kot je ta, ki je z vami, vas bo spomnil na že izkušeno in vas spremljal pri nadgradnji vseh tistih prijemov, ki delajo našo komunikacijo resnično uspešno.

dr. Sabina Žnidaršič Žagar

Univerza v Ljubljani

Priročnik opisuje dosego zmaga – zmaga situacije, ki skozi srečnejše ljudi, uspešnejša podjetja ustvarja boljši svet za vse. 

Robert Rolih, avtor bestsellerja The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015 po izboru Professional Speakers Academy iz Londona

Bodite med prvimi, ki boste spoznali vsebino priročnika za učinkovite Facebook objave. Prvega in unikatnega v našem prostoru.

Med vsemi udeleženci bomo tri obdarili s povsem sveže stiskanim priročnikom. Rezervirajte svoje mesto na www.3v1.si.

3v1: Delavnica Facebook, Delavnica Google Adwords in Google SEO.

Obiščite zdaj www.3v1.si. PR