• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Afroditin preporod kože s kolagenom

V Kozmetiki Afrodita so ob predstavitvi nove obrazne nege 4D COLLAGEN pripravili pogovor o kolagenu z znanimi Slovenci, ki so vsak na svoj način povezani z Afrodito.

Razpravo je vodila Betka Šuhel, udeležili pa so se je še Nataša Pinoza, ambasadorka blagovne znamke Afrodita in obraz linije 4D COLLAGEN, Andreja Sterle Podobnik, Slovenka leta 2016, in kirurg dr.Ernest Novak. Gostje so razpravljali o kolagenu in njegovem pomenu za zdravje kože ter navzočim svetovali o pravilni negi kože. Kolagen z naravnim procesom staranja po tridesetem letu starosti degradira, kar se kaže v porušeni enakomerni strukturi dermalnega tkiva.

4D COLLAGEN se predstavi

Afrodita v ta namen predstavlja 4D COLLAGEN. Kot so povedali v podjetju, nova obrazna nega temelji na napredni, večstopenjski zasnovi z morskim kolagenom in biološko aktivnimi peptidi, ki na površini kože zagotavlja takojšen učinek liftinga, v globljih plasteh kože pa dolgoročno spodbudi tvorbo kolagena. »Posledično se zmanjša pojavnost linij in gub celo do 31 odstotkov ter opazno izboljša tonus kože. Obljublja torej pravi preporod kože in je več kot lifting,« so še povedali v Afroditi. Linijo izdelkov dopolnjujejo še vlažilni serum, kremi za normalno (mešano) in suho kožo, očesno kremo, masko za nego med spanjem ter ampule za sedemdnevno pomlajevanje.