• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Prenovljena Hotela Union in Lev še bliže organizatorjem dogodkov

Vodstvo Hotelov Union je na ponovoletnem sprejemu napovedalo nov investicijski cikel, s katerim se bosta hotela v naslednjih letih še dodatno približala potrebam organizatorjev kongresov, seminarjev in izboraževanj v Ljubljani. Prvi koraki, med katerimi je treba omeniti prenovo dvorane Karantanija v hotelu Lev, navdušujejo.

Sprejem je potekal v lani prenovljeni konferenčni dvorani Karantanija hotela Lev, letošnje prenove pa so bili deležni tamkajšnji »public areas« -  lobby bar, restavracija, fitnes in prostor za druženje v mezaninu hotela. Goste je sprejelo vodstvo z glavnim direktorjem Tomislavom Čehom, ki je ob pozdravnem nagovoru napovedal številne novosti, ki jih načrtujejo v prihodnjih letih.

 

Hrana na dogodku je bila odlična. Predstavila sta jo šefa kuhinje Grand hotela Union, Zdravko Perić in Hotela Lev, talentirani Uroš Hribernik. Zdravko Perić je novi šef kuhinje Grand hotela Union, kuharski mojster z zgodovino. V preteklosti je vodil številne kuhinje v hotelih po Hrvaškem in v Črni gori. Novost v kuhinji hotela Lev je t.i. - »maestro di pasta«, mojster testenin, ki pripravlja ročno pripravljene in pristne italijanske testenine, s katerimi je že očaral udeležence sprejema, po novem pa jih bo redno pripravljal tudi v Restavraciji pri Levu.