• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Hranljiva dnevna krema Bocassy za mladostnejšo kožo

Bocassy Nutritive Day Cream je hranljiva dnevna krema za suho kožo iz linije kozmetičnih izdelkov Bocassy, namenjena ženskam po 30. letu, saj je njena sestava posebej prilagojena temu, da pomaga koži boriti se proti vidnim znakom staranja.

Dnevna krema Bocassy je bogata z zeliščnimi olji in ekstrakti (vsebuje janež, sabljasti triplat, kamilico), da hrani in neguje kožo ves dan. Je lahka in se hitro vpije, olivno olje pa zagotovi, da je bogata in hranljiva. Namenjena je ženskam po 30. letu, saj je sestava posebej prilagojena temu, da pomaga koži boriti se proti vidnim znakom staranja. Je idealna za dnevno nego v hladnem vremenu ali pri izpostavljenosti suhemu zraku. Še posebej je primerna za suho kožo. (Instrumentalni test zmanjšanja vidnosti gub je bil opravljen na dvajsetih osebah.)

Uporaba

Uporabite jo vsako jutro. Nežno vtrite kremo v kožo obraza in vratu ter okoli oči. Počakajte 1-2 minuti, da se vpije, če bo krema podlaga za ličila. Za dodatno nego in vlaženje uporabite še serum Bocassy.

Samo olja naravnega izvora

Uporabljena so samo olja naravnega izvora. Brez dodanih barvil. Brez dodatka silikonskih olj. Brez parabenov. Dermatološko testirano. Sestavine so navedene na embalaži. Izdelek je označen s simbolom odprtega lončka (rokom uporabe po odprtju) in z minimalnim rokom uporabe (uporabno najmanj do: mesec/leto), odtisnjenim na dnu embalaže.

Vsebino omogoča Orbico.