• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Triglav Vreme je enostavna in zanesljiva vremenska aplikacija

Je res lahko tako kul? Preverimo, kaj pravijo uporabniki: »Pregledna in z vsemi potrebnimi informacijami o vremenu opremljena aplikacija. Na kratko, odlična.« »To pa je presenečenje. Bravo. Izredna aplikacija. Vsa opozorila na enem mestu. Ažurno in vizualno super.« »Top! Tako dobre aplikacije za vreme v Sloveniji še nismo imeli. Aplikacija je zelo pregledna in osebno zame vsebuje vse potrebne podatke. Tudi grafični vmesnik je sila simpatičen.«

O čem govorimo? Triglav Vreme je mobilna aplikacija, ki jo je razvila Zavarovalnica Triglav in jo je v enem mesecu naložilo 23.500 uporabnikov. Nasledila je priljubljeno aplikacijo Triglav Toča, ki je opozarjala zgolj na nevarnost toče. Nova aplikacija Triglav Vreme pa posreduje zanesljive in kakovostne vremenske podatke, ki jih zagotavlja ARSO: vremensko napoved za pet dni, radarske karte, stanje na smučiščih ter vremenska opozorila z možnostjo aktiviranja potisnih sporočil, če naštejemo glavne stvari.

Do sedaj je bila aplikacija Triglav Vreme uporabljena več kot 200.000-krat. Več kot polovico uporabnikov je najbolj zanimala vremenska napoved, pregledujejo pa tudi radarske karte. Najbolj klikana so opozorila za nevihto in pretok rek, najpogostejši čas ogleda pa je zjutraj med 7. in 9. uro ter popoldne med 14. in 16. uro. 

Vsebino omogoča Zavarovalnica Triglav.