• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Zavarovalnica Triglav predstavlja novo mobilno aplikacijo Triglav Vreme

In kaj ima to z zavarovanjem? Veliko. V Sloveniji neposredno škodo zaradi vremena merimo v milijardah. Zato Zavarovalnica Triglav spodbuja samozaščitno ravnanje. Da bi lahko pred točo, neurji, poplavami in drugimi vremenskimi dogodki pravočasno zaščitili sebe in svoje premoženje, je ključno, da smo pravočasno in na enostaven način obveščeni. Kako? Z mobilno aplikacijo na pametnem telefonu in z zanesljivimi vremenskimi informacijami, ki jih zagotavlja ARSO.

»Če vemo, kakšno vreme lahko pričakujemo, je večja verjetnost, da preprečimo nesrečo in posledično škodo. To je tudi razlog, da smo se odločili razviti novo aplikacijo, ki bi uporabnike zaščitila pred nezaželenimi in nepotrebnimi pripetljaji,« pojasnjuje Goran Juroševič, vodja ekipe spletnega poslovanja v Zavarovalnici Triglav, ki je razvila aplikacijo.

Aplikacija Triglav Vreme posreduje vremensko napoved za pet dni, interaktivne radarske karte, stanje na smučiščih, vremenska opozorila, ki jih izda ARSO (z možnostjo aktiviranja potisnih sporočil), stanje voda in koristne nasvete s portala Vse bo v redu.  

Vsebino omogoča Zavarovalnica Triglav